Sommarlov

Det känns som att jag har haft sommarlov i en hel evighet fastän jag bara varit påskledig i 4 dagar. Men det har varit dom bästa fyra dagarna någonsin vill jag lova! Eller iallafall tre av dom :P för igår va jag ruskit bakis. blir aldrig ruskit bakis, bara trött, men igår mådde jag a-p-a. men lyckades ta mig ut på en filt i trädgården o sov där hela eftermiddagen så det var rätt najs ändå.

i torsdes blev det långlunch på jobb o vi mös i solen, höll på att komma för sent till djuraffären tillochmed :P sen var det påskfirande hos jonas pappa o jag fick lite present och så :) roliga som vi är somnade vi i soffan båda två haha.
i fredags hade vi den bästa dagen någonsin! jag vaknade 7.40 o tyckte att jonas oxå kunde göra det! så jag störade mig lite tills han vaknade o sen låg vi kvar o pratade o hade det allmänt trevligt tills vi kände oss pigga. så vill jag alltid ha det! inte rusa upp i panik o stressa igenom morgonen :S
efter lite gröt så gick vi en låååång härlig runda med becks o sen sprang vi faktiskt en runda oxå! hejåhå! SEN slängde vi oss i varsin solstol o njöt! Älskar vår trädgård! Kan inte förstå hur vi kunde bo i lägenhet utan ens balkong innan! trädgård is the shit! :)
efter ett par timmar blev jag rastlös o började rensa rabatter (det är faktiskt väldigt rogivande :)) sen kände jonas samma sug o där stod vi med rumporna i vädret o rensade maskrosblad o gammalt visset från förra året :P

kl 17 va vi hos pappa för tacomiddag o firning av min födelsedag! åt ute i pappas trädgård o det var helt fantastikt härligt :) sen gick vi en lång runda runt pildammarna o sen åt vi glass o spelade spel. skithärlig kväll och en helt underbar dag!
lördagen började lite mindre rogivande. hade ungefär tusen saker att hinna inklusive ridning och påskfirande hos mamma kl 15 så det blev massa ärenden innan ridningen o sen tyckte jag det var för varmt att rida i vantar så jag skippade det o är nu helt skinnflådd :S men lektionen gick ganska bra..
hann hem o sola en liten stund innan det var dax för mat hos mor. efter maten fixade vi oss fina o stack hem till padda o förfestade innan dansgalan o jag lyckades få en ganska jobbig fylla o mådde riktigt räligt faktiskt. o det hela höll i sig hela söndagen o jag kunde inte ens äta min pizza kl 18 på kvällen. hua! sov som en stock hela kvällen o när vi skulle sova kl ett inatt så var jag ju skitpigg. låg o grubblade o hade ångest o visste inte va jag skulle göra för att bli trött. hade ju massa saker vi skulle gjort under dagen som inte blivit gjorde och jag var jättestressad över det. vid lite efter tre somnade jag till slut o kl 7.30 ringde klockan, fullspäckad måndag planerad!
efter en snabb promenix me becky åkte vi till maxi för att köpa lite food till eftermiddagen, skulle ju ha kalas för mamma mormor o bror osv. kl 11 hade vi städat till djuren, städat hemma, bakat kaka, förberett maten, klippt gräset o ja, va helt klara helt enkelt! sjukt :P men vi hann med ett par timmars solning o sen fick vi börja med grillningen innan gästerna kom kl 15.
blev god grillad fläskfilé med potatishalvor o sallad. efter maten spelade vi kubb o sen åt vi kladdkaka med jordgubbar o grädde. fick massa fina presenter, i princip allt jag önskat mig :)

nu ska jag o jonse gosa ner oss i soffan o se film o njuta av den sista lediga kvällen innan helvetet börjar igen imorgon. ja för så känns det fan :( vill inte jobba imorgon!!! så bra som jag mått under dessa sommardagarna har jag inte mått på länge, inte alls mycket ångest o bara njut! :)

har en massa bilder som jag tänkt lägga upp men nu måste vi köra igång filmen om vi ska hinna innan läggdax!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0