älskade måndag

måndagar är tunga. i morse körde jag mamma till hennes jobb för dom skulle iväg o cykla på ven. huuu vilket väder! fick ett sms av henne att dom fått sätta cyklarna o ta bussen istället idag! shit.. vadå vår o sommar? :S

blev en sväng till gymmet sen, powerwalkade i 15% lutning i 30 min, hej svett! men det är kanonträning när man har lite ont om tid :) hann slappa o datanörda en kvart innan jobb.
E var på hugget idag, gnällde o skällde om det hon kunde komma på. i lördags hade hon hittat ett stämpelkort som var fullstämplat i lådan med icke-fullstämplade kort. och den sista var med min signatur, alltså hade jag gjort detta gigantiska fel! orka? sen var det skrivet "2 hamstrar" på inackorderingsschemat och hon visste inte om det betydde 2 hamstrar i en bur eller 2 burar. och hon var bergsäker på att jag skrivet det. "för A skriver mycket tunnare". ja inte var det jag som skrivit det fastän hon sa att det var så, jag tror man känner igen sin egen handstil?? sen var jag inte på humör längre o räknade minutrarna (timmarna) till jag fick köra hem. blöh

skulle blivit filmkväll med bror idag men han dumpade oss för att nattklubba. tönt! ;P


konsten att äta tills man nästan spricker.

lördagskvällen spenderades i bunkeflo hos jonas pappa o farfar. vi firade min födelsedag..lite i efterhand^^
hann med lite solning i trädgården innan vi gjorde oss kalasfina och sen blev det alldeles för mycket godsaker. vi kunde rullat hem i princip.

efter maten gick jag o jonas en runda i "afrikaparken" o vi blev sjukt taggade att åka på en riktig afrikaresa :)

söndagen o morsdag spenderades i bilen med mamma jonas o victor o i en annan bil satt jeanette johan cecilia o mormor. vi körde mot smyge för att titta i småaffärer, var bland annat inne på? hönan agda och en annan söt affär där vi köpte en randig ljusblå vit trasmatta för en hundring :) hittade en outletaffär där jag köpte en randig gulvit tröja och sedan skulle vi hitta någonstans att fika! hade med oss mat men det regnade ju.... :S hittade efter mycket körande en kiosk/gatukök som hade ett uterum. vi frågade om vi fick sitta där o äta , om vi lovade att köpa varsin glass sen :) det fick vi! dom hade tillochmed sånna värmelampor så vi slapp frysa :) vi var övetrötta hela högen så vi skrattade så vi nästan grät och tramsade som aldrig förr. fastän vi ätit hur många wraps o baguetter med massa fyllning i som helst så fick vi ju köpa varsin glass och det var verkligen mäktigt att få ner den! haha.
kvällen spenderades i soffan, helt utslagna :P

fantastiske felix

äntligen är "tävlingen" överstökad. helt slut efter ridlektionen, troligtvis mest trött av all nervositet o spänning^^
fick felix som jag önskat och fick dela honom med Emma. hon red först o han var väldigt mjuk o fin när jag tog över :) det tackar vi för! :P men jag sabbade hela framridningen för jag var helt off. gjorde allt fel och var så jävla arg på mig själv, på felix som inte gjorde som jag ville o på ridlärar-jenny för att hon anordnat hela skiten som gjorde att jag fick ångest....! men när det var vår tur var det som att både jag o felix insåg att det var allvar, vi skärpte oss o jag var rätt nöjd med resultatet efter omständigheterna! :) jag hade dock inte felix i form hela tiden och en galoppvolt blev rätt misslyckad^^ och han ville inte vända rätt upp när vi skulle hälsa på "domaren". men annars ;P
tyckte dock inte poängräkningen var speciellt rättvis, vissa som inte alls red bra fick jättebra poäng medans andra som gjorde bra ifrån sig inte fick bra poäng? hmm..

blev fika med andra gruppen och massa kakor som maria och en annan hade bakat. jag kommer sakna mina lördagar med bästa ridgruppen när jag slutar........ ska jag kanske inte sluta?

mysfredag med alice

i fredags skulle jag o mamma träna och sola (i trädgården). gick upp superbajstidigt för att hinna träna o kunan sola så länge som möjligt innan jobb. dock gick solen i moln medans vi trampade på gymmet så det blev en jäkligt trött dag istället :S drog på mig regnkappa o stövlar o tog bussen till jobb. givetvis kom solen fram igen när jag börjat jobba...ggrrf.
efter jobb åkte ja o jonse till stan o köpte kläderna jag hängt undan. jag slog på stort o köpte allt, bra pengamånad denna månaden :P en fin volangkjol o jeans, en söt prickig genomskinlig topp, ett par prickiga 50tals shorts o en randig tröja!

stora fredagsnöjet; storhandla på willys tog vi sen. men det är iaf skönt att ha fyllt skafferiet. o tur man är sambo, blir ju hälften så dyrt ;P

köpte med oss godis o gick hem till mamy o victor o såg alice i underlandet, den var helt okej faktiskt :) lite flummig, men klart sevärd :)

vardagar är ju så kul!

idag efter jobb var jonas bjuden på paintball o grillat med sitt jobb. sånt roligt får man inte göra när man jobbar i en liten affär =(
blev att jag fick ta kvällsrundan själv och vädret var uunderbart! började gå halvlånga rundan som är ute vid törringevägen o fotbollsplanen osv, men vädret var för fint för att gå hem igen efter 30 min så jag fortsatte mot älskade rekis<3 blev en timmes pormenad och jag glömde givetvis mina vikter till benen. dumt!
gick inom mamma på väg hem, trodde hon jobbade kväll men nej! så hon hade kunnat promenera med mig..så dumt!

var hemma lagom till criminal minds o sen har kvällen bara rullat på som vanligt.

vardagar är ju så kul!

lite reklam för bobby

det är taskigt av solen att skina som aldrig förr in genom fönstret när man vaknar.. och sedan springa o gömma sig bakom dom jädrans molnen så fort man kikar ut. inte schysst!
men det är skönt att vakna med solsken i ansiktet :) ...fast solen når ju inte riktigt in till mitt ansikte förstås^^ :P

har gymmat med mamy idag. var jäkligt pepp idag så det blev gaanska hårt iaf :) skönt!
fixade frisyren med bobbys spray idag och ja, den ÄR bra! den luktar inte starkt (ett stort plus! man vill ju kunna ha parfym fastän man har hårspray^^) och den är lätt, blir inte stenhårt o tungt eller ser sprayat ut. och den fixerar jättebra! ska se hur den håller på jobb, har sprayat upp luggen som alltid ramlar ner annars.... :P hårt att erkänna men den verkar fantastisk, bobbys spray! =O

krejsi

dagen idag har varit.. lite smågalen. sådär härligt flummig liksom :) krejsi.

vaknade vid nio efter att ha dissat väckarklockan big time. ringde den ens?
drack en kopp te o segade en timme innan jag tog på mig o gick med beckan, efter promenad -och frukostplock till djuren- så blev det en joggingrunda med nya skorna! hur dålig är jag som inte använt skorna än fastän jag köpte dom för två veckor sen? jag inbillar mig själv att jag kanske omedvetet inte använt dom för att kunna lämna tillbaka dom? men idag gick utlämningdatumen ut så då har jag inget val! jogging blev det. även lite benböj o utfall. inte så hårt som senast för jag har fortfarande ont i benen (sen förra torsdagen!^^)

frukost i solen och sen buss till stan för möte med kontakpersonstjohejsandet. hade lite jag ville ta upp men det blev inte tillfälle till det :S så jag får ringa min kontakt där istället... måste reda ut den här "taxi-biten" jag kan inte hämta o lämna överallt o hela tiden då blir det inga pengar kvar till roliga saker som det är tänkt vi ska hitta på^^
bensin är inte billigt!

S sa igår att vi bara skulle gå i stan till halv fyra efter mötet o då planerade jag min dag efter det... MEN som vanligt så ändrade hon sig o åkte inte alls hem då utan skulle visa mig femhundra babypyjamasar i alla affärer som hon kanske ska ge till sitt kusinbarn och ja, klockan blev ju fem innan hon kom iväg. o då var det ju inte lönt att åka hem om innan vi skulle möta emelie o dennis i stan kl 18!

lullade runt lite själv o hängde undan likadana klädesplagg i två H&Maffärer (för att senare besöka en tredje o inse att dom inte har kläderna där så jag måste gå till någon av dom andra affärerna för att köpa det ändå!) kunde inte bestämma mig om jag skulle ha det eller inte....behöver verkligen inte en kjol en söt topp ett par shorts och en tisha men man kan ju köpa ändå? troligtvis gör jag det.
köpte även Bobbys hårspray som ska vara sjukt jävla bra. är skeptisk, men har ju sett resultatet och det är grymt! inte farligt dyrt heller så.... :) men bobby himself är not hot!

maten idag har varit helt fucked. min plan var ju att åka hem vid halv fyra o käka hemma innan vi körde mot stan men det blev ju inget av med det o efter att bara ha ätit en skål gröt vid halv tolv var jag liiite hungrig. så jag åt en cheeseburgare. uuh :( blev att jag åt lunchen när jag kom hem nu ikväll vid nio istället. helt galet^^

mötte emelie o dennis för en shoppingtur på loppisen/polska marknaden/wannawanna. köpte rouge mascara o tampongs. billigt o bra där :) emelie shoppade som tusan o jonas o dennis tramsade mest^^ dom följde med en sväng till mobilia (där dom ju inte hade kjolen o shortsen o blusen jag skulle ha^^) och sen körde vi hit så dom fick se hur vi bor :) vi mös med djuren o emelie ville ha en dvärgis :) får se om hon lyckas övertala dennis?

kul dag, synd att man inte kunnat utnyttja solen mer idag dock!
det var supervarmt i vår trädgård tidigare idag men ganska svinkallt i stan :S

jag vägrar

..svara på festbjudningar via facebook. aldrig! vafan e grejen? e facebook ALLT nuförtiden? det finns faktiskt folk som inte hänger där 24/7 eller ens förstår skiten! skicka ibjudan via: post, sms eller mejl alt muntligt. kanske är lite gammalmodig men nej, inte via facebook.

facebook gör mig ledsen

jag hatar facebook, jag förstår mig inte på det och varje gång jag kikar in blir jag besviken och ledsen.

jag drömde inatt att vi var på väg till hultsfred. sov som en stock och det kändes så verkligt.
förra året sa vi att vi verkligen skulle göra om vår hultsfredsvistelse tillsammans, jag M o L.. men detta året är jag utbytt.... det blir dom, inte vi. det gör ont i magen och det är därför jag har så svårt att bli vän o lita på folk. dom gör såhär. folk gör såhär! fan ta folk.

hon gör det igen

min hund är så jävla bright!
igårkväll hade hon för sig nåt väldigt ljust pipljud och jag förstod först inte att det var beckan som pep, eftersom hon låg precis bredvid mig! tänkte att det kanske var jonas som snarkte konstigt eller marsvinen som fått en fis på tvären, men efter ett tags lyssnande o klurande kom jag fram till att det var beckan ändå trots allt! hon var jättebajsig o dålig i magen, såklart..!

på morgonrundan trodde jag hon skulle vara bajsig igen (hon bajsade inte inne inatt iaf! pew!) men hon traskade på så fint vid min sida.. hon brukar vara lös men den senaste veckan har hon varit så dryg o gått 2km bakom en så jag hade henne i flexit, kanske därför som hon bara gick bredvid mig men när jag sa "är inte du bajsig? ska du inte bajsa?" så travade hon iväg o satte sig att bajsa. direkt! hon gör det igen ;)

har hunnit städa till djuren o dammsuga här hemma. känns som att det är det enda jag gör! men har man 10 lurvbollar som skitar ner så är det bara att dammsuga :) känns ju så mycket bättre efteråt när här är rent o fint!

märkligt väder idag, sol varannan sekund o superblåsigt. undrar om man hade kunnat hitta en läig spot i vår trädgård o solat om solen velat titta fram lite längre stunder...? :)

ge mig teak

åh varför tittar jag på teakmöbler på blocket?!
ge mig teak!

Hey Good Lookin'

Älskar Preems reklamlåt Hey Good Lookin' . fantastisk!

lön eller ledighet

fy vilken bajsig måndag!

blev träning me mamy vid åtta i morse..men var inte alls på hugget så fick verkligen tvinga mig själv till situps o grejer.. men det är ju bättre än inget!

var skittrött o seg när jag kom hem igen så jag la mig en halvtimme o sov lite till. det var riktigt skönt! :) brukar annars bli ännu segare o tröttare men det gick tydligen inte att bli det idag^^

jobb var helt ok men jag fick nästan skämmas för att jag vill vara ledig i tre veckor i streck i sommar...! eftersom A skulle ha v 30-31 fick jag ju ta 27-29 och då kunde E bara vara ledig EN VECKA(dvs 2 hela dagar o några eftermiddagar) med sin kille... men ursäkta liksom? o så sa hon "ja tänk om man kunde vara ledig tre veckor i streck! eller iaf tre dagar..!" VEM HINDRAR HENNE?! det är bara att be mig jobba på onsdagen o komma två timmar tidigare på tors o fre o sen har hon en hel jävla vecka! MEN problemet är ju att hon inte är villig att ge mig mer lön, så där stöp det för jag jobbar inte gratis nåt mer...!
däremot så frågade hon inte ens om jag kunde stänga dom dagar hon ville vara ledig utan hon sa att hon SKULLE vara ledig vilket betyder att jag måste jobba över iaf 30 min /dag i 4 dagar, gratis? brukar bli så iaf, men jag vägrar denna gången........... lön eller ledighet annars räknar jag inte kassan! :P

inte helt tillfreds med livet

denna söndagen blev inte riktigt som jag tänkt mig =/ vädret blev tråk och jonas somnade o sov hela eftermiddagen.. jag fick läst alla femhundra blogginlägg som jag missat under helgens bravader men jag ville ju egentligen inte göra det på vår lediga dagtid tillsammans...

efter maten (grillrester från helgen) blev det en promenad med becks och medans vi gick började solen titta fram vilket resulterade i att jag inte ville gå in! så vi gick en bamselång runda runt hela käglinge o rekan i princip.. skönt väder, givetvis nu lagom till kvällen....

känner mig lite off, antagligen sömnbrist och vädertråk och andra missnöjen som gör att jag är lite känslig  kanske lättretlig? just nu. känner mig inte helt tillfreds med livet så att säga.. vet inte riktigt var jag står och vad jag vill..
hade en ganska onödig diskussion med J som resulterade i att jag blev jättesur på honom för att han inte fattar någonting. man kan säga att det blev en hel hönsgård av en liten jävla fjäder.... men i det läget ville jag bara ha förståelse och kloka ord men jag fick bara massa korkade frågor och ingen direkt förståelse :S
vi gick tysta resten av rundan och han har nu stått o lagat mat till veckan utan min hjälp. men jag känner mig inte alls sugen på att stå o krydda hans mat när jag inte orkar prata med honom ändå.

ska krypa ner i soffan med marabou-polka o sura över en dålig avslutning på en annars så bra helg.

slår vad om att solen strålar imorgon, slår det fel någonsin?


när pappa är ledsen

min pappa är inte så bra på att höra av sig, det har han aldrig varit. ibland har jag testat att inte höra av mig för att se hur lång tid det kan ta.. någon månad kan lätt rulla förbi..sedan frågar han mamma om jag är sur på honom...! jag är själv dålig på att höra av mig till folk men det känns ändå som att en pappa borde vilja ha mer kontakt med sina barn, man var väl planerad o önskad?

en av pappas äldsta kompisar (inte till åldern, han har kännt honom sen lumpen..) har fått cancer. frun till honom är mammas kompis och barnen känner jag, men inte så väl... jag får ju veta hur det går för honom genom mammas kontakt med familjen, och har inte tänkt nämre på hur pappa känner för allt det här. tror inte riktigt att jag greppat att han faktiskt är väldigt sjuk, pappas vän, att han kanske inte överlever denna hemska sjukdom... men man tänker nog att han fixar detta liksom... han är stor, stark o så fruktansvärt snäll.

häromdagen fick jag ett mejl av pappa där han ville tipsa mig om en artist han börjat lyssna på, som han trodde jag skulle tycka om.. Melissa Horn. sen skrev han att han inte brukar gilla sådan ledsen musik men nu när * är sjuk så....
jag blev så ledsen. min pappa är ledsen för att en av hans bästa vänner har en dödlig sjukdom och jag har inte tänkt på det och hört av mig till honom och frågat hur han mått!

så jag lyssnar på Melissa Horn och är ledsen för pappas skull....


Jag är dålig

..på att uppdatera när det är fint väder och händer roliga saker. så med andra ord är min blogg en tråkig o ledsen blogg för jag skriver bara när jag har tråkigt och vädret suger. ILLA!
så jag får uppdatera om mitt härliga veckoslut! :)

i onsdags hade jag en sån där riktigt härlig dag! fick fixat så fint i trädgården och umgicks med mamy :) sen när jonse kom hem gick vi bort till konsum för att posta ett kort till mormor som skulle fylla år. jag köpte varsin glass åt oss och sen gick vi en lång runda runt gamla oxie/kyrkbyn och tillbaka genom kristineberg och njöt av värmen och pratade minnen och hur mycket vi älskar att bo i fantastiska oxie i vårt underbara radhus. trodde aldrig jag skulle tycka såhär om detta stället, men det är hemma<3




i torsdags ville jag inte gymma fastän det var dax för det. vädret var lite för fint! så jag tog beckan med mig ner på rekan i joggade lite, men det var som att ha med sig en jävligt gammal o tråkig hund för hon ville inte springa! (bara kul o springa efter pinnar o bollar ju^^) så jag fick powerwalka hem ist... gjorde benböj och utfall och lite andra benträningar och jag borde kanske inte ha så höga tankar om mig själv, det var inte så smart att börja med 45 benböj och 45 utfall/ben när man inte brukar träna just dessa muskler (tydligen!) för aoiii vad mina ben var slut! kunde knappt köra till jobb :S (har idag, 3 dagar senare, fortfarande svårt att sätta mig på huk...)  solade tills jag skulle till jobb och åt frukost i trädgården :)




i fredags blev det träning med mamy o jenatte. helt slut efter mina jävla benböj.. men lite orkade jag iaf! fick städat till djuren o dammsugit oxå eftersom vi hade lite grillbjudning på kvällen. lyckades faktiskt komma ifrån jobb i tid (18.05!!) och kvällen blev hur bra som helst :D vid halv tolv gick vårt folk och då kallade grannen anders in oss på  öl o whiskey o vin.. blev att vi satt där nån timme o snackade skit innan vi gick in för att bädda i sofforna för i sängen hade Cristian däckat, redan vid 22tiden :P






i lördags började dagen sådär okristligt tidigt som den ju alltid gör på lördagar pga ridningen... jag o C körde ner o köpte bullar till frukosten och sen fick jag bege mig iväg. fick olympic och efter 45 min slit gick han ganska fint... tråkigt när man inte hinner njuta av sitt kämpande :S  men känslan när han börjar tugga på bettet är så härlig! man ler med hela ansiktet för skillnaden är så stor! ridlärar-jenny var inte där så vi hade vikarie. hade velat rida igenom det jävla dressyrprogrammet och var ganska sur för att vi inte gjorde det..... fick reda på sen att den andra gruppen som vi ska rida ihop med (bruna gruppen timmen innan oss) hade fått rida programmet på sin lektion och det kändes ju FULT! =(
blev fika o skitsnack som vanligt :) fastnade med anne på parkeringen tills 15.05! då fick jag panika hem för vi skulle köra mot hör kl 16.......^^ :P hade tänkt powernappa men det hann jag ju inte!
blev riktigt skönt väder på kvällen och en trevlig grillning med emelie o dennis o deras supersöta 5månaders akitavalp :) becky var inte på gladaste humöret och tyckte bebben var jävligt jobbig men dom accepterade varandra iaf :) var väl hemma vid tre i natt...





dagen idag började med solsken och då blir man ju på fantastiskt humör! vi promenixade med becky och plockade frukost åt pälsklingarna vi planerade dagen med solning och grillning hos pappa och rätt som det var gick solen i moln o stannade där! så vi fick uträttat våra inomhus-ärenden som vi tänkt ta senare, på väg till pappa! och fick pratat med pappa och ingen grillning blir det..hade tänkt surprisa honom men tänkte att det ändå var smartast att ringa o förvarna, och tur var det för han kunde ju inte idag =( så dagen blev inte som vi tänkt, men det är skönt med lugn o ro, vi har haft en hektisk (och rolig) helg :) perfekt avslut innan tråkig måndag.

men måndag innebär en ny vecka och en vecka närmre semestern! :)

Vi har bestämt vad vi ska göra på midsommar oxå, vilket känns så himla skönt! :) det ska bli riktigt trevligt med midsommarstång dans o grejer :) jag har dessutom den allra finaste klänningen :)

idag vill jag inte jobba!

givetvis är det snorfint väder IDAG o inte igår. hoppas vädret håller i sig i helgen nu oxå......


sommar!

idag är det typ supervarmt! sommar :)
solen gick dock i moln vid nio i morse :S

har iaf hunnit tvätta ett par maskiner o städat till djuren o dammsugit hemma (medans det var sol då^^)
sen mötte jag upp mamma för en promenix vid tio o jag hade verkligen jättesvårt att välja kläder, HUR varmt är det liksom? jag valde fel kläder och blev supervarm. shorts är det som gäller idag! eller kjol för den som vill vara lite fin :)

har klippt gräset och påbörjat rensning av ogräs i trädgården men har tagit en paus o är nu hos mamma för att bli bjuden på lunch. Lyx! :D

hoppas värmen är här för att stanna nu..... allt känns så mycket bättre o lättare med värme o sol! :)

imorgon ska jag njuta

idag har vi haft lite sol, även på förmiddagen :) känns inte riktigt lika tungt att gå till jobb när man fått ta del av solen.. inte som igår, när det blev sol precis när jag körde till jobb. blöh :(

egentligen ska man inte skjuta upp njutandet men imorgon ska jag njuta.. enligt tvn så skulle det bli superfint väder imorgon eftermiddag iaf...... o jag är ju ledig :D
så imorgon ska jag bara njuta av vädret...och städa lite. blir snabbt dammigt o tussar i hörnen när man har massa djur som pälsar ner!

va på gymmet i morse me mamma. inte alls så skönt idag, antagligen lite slutkörd sen igår men det blev lite ellips och situps iaf :) sen blev det en runda på rekan o en sväng nerom "sven i hullan" för att köpa kantsten till mamma. ..snart är det vår tur^^ :P

när vi fikat/lunchat hos mamma stack jag hem o duscha o ninus har busat på mattan i vardagsrummet! :) rejsat fram o tillbaka fram o tillbaka! o nu ligger hon helt utslagen under bordet :P

jag har smält

precis när jag sparat förra inlägget så kom ninus o klättrade på mitt ben.. sen tog hon ett skutt upp i soffan. hon vet precis hur hon ska charma mig :) jag har smält! vardagrummet är nu öppet för Ninus<3

ett dilemma

jag är en vek jävel. har varit så nöjd för att ninus varit såå duktig o hållt sig på rätt sida av gränsen, dvs hon går inte in i vardagsrummet. eller rättaresagt: hon gick inte in i vardagsrummet....

det hela började ju när jag glömt stänga för deras rum... då hade hon levt rövare i hela lägenheten... hennes fjuniga päls på alla möbler avlsöjade henne (för en gångs skull bra med svarta lakan^^)

sedan var hon en vända i vardagsrummet häromdagen när vi städade oxå...hon ogillar damsugaren och ensvisas med att vara inne i djurrummet när jag våttorkar så jag blundade (eller höll för öronen, för hon rejsade över parketten för att komma till mattan i v-rummet^^ :P)

men efter att ha sett henne ha kul o skutta o busa så blöder mitt mamma hjärta.. vill egentligen inte ha kaninhår ÖVERALLT men beckyhåret är ju redan överallt så det kan väl inte spela så stor roll? sen har jag varit rädd att hon ska tugga på sladdar och soffbordet osv.. men hon är inte speciellt gnagig... och nån sladd har hon -peppar peppar- ännu inte ätit på....  och sen vi la nytt golv i hall o kök o slängde mattan som låg där så går hon i princip aldrig ut där.... det är jättetråkigt för hon hade så kul på mattan förut...
vill ju att hon ska röra sig och det gör hon när hon får vara i sovrummet o vardagsrummet (just nu springer hon runt i sovrummet..........)
det märkliga är ju att hon kan gå på laminatgolvet i sovrummet men inte i hallen... fixidé? mm.

gillar dock inte när hon är under sängen. har ju ingen koll på om hon kissar där eller så.. och det är bara ca 15cm till golvet från kanten så jag kommer inte direkt in där under och givetvis satt ninusen där inne och jag ville ha ut henne... började med att skälla lite för då brukar hon få eld i baken men nej, hon gick bara o satte sig längst in i hörnan^^ ändrade taktik o lockade o pratade o kallade och efter ett par sekunder kom det ut ett litet lurvigt huvud och en liten pussig kanin..

så nu är mitt dilemma...ska jag låta henne vara lös överallt i lägenheten (under uppsikt förstås) eller ska jag återgå (om det går!) till min gräns vid hall, kök o badrum?
kanske kan bestämma som så att OM hon förstör något så får hon stanna i hallen...? har alltid tyckt det är mysigt med lösgående kaniner som själv hoppar upp i soffan o vill bli kelade ... :)


IDAG är det vår

idag är det måndag och det är väl självaste fan att det ska vara SOL IDAG. ^^

dagen började med tandläkarbesök, alltid lika kul. men jag har världens bästa tandläkare! :) och då blir det lite bättre iaf..
sen direkt till gymmet där jag mötte mamy o jeanette sen tränade vi! oh så skönt det är! :)
efter gymmet tog vi beckan på en sväng på slingan+lite till.. när vi kom tillbaka till mamma var hennes granne o hans son Hakon ute o grejade i trädgården så vi tog med oss hakon in o lunchade.
jag lekte lite med lego med hakon innan jag var tvungen att gå hem o duscha innan jobb. hakon är en av världens sötaste ungar! och det är första gången han vågade prata med mig idag :P

jobb var ok. inte skitkul.. E känns irriterad hela tiden, allt man säger o gör känns fel. o pikarna haglar! är trött på det... :S

blev en rekanrunda me beckis efter jobb...får ju passa på när det är sol!

lite bättre

idag känns allt lite bättre.
egentligen mådde jag bättre redan när vi kom till C igår.. vi köpte pizza o hyrde Wallander o blev sen utkörda vid 21.30 för då skulle han gå o lägga sig.. ja, han kallas ju Filten Nilsson av en anledning va? :P

blev att både jag o jonse somna i soffan här hemma vid elva^^ som tur e hade jag sagt till jonas att sätta väckarklockan på 24 för annars vaknar man inte förrän vid tre fyra o då är det inte kul att borsta tänderna ta bort sminket o ge djuren mat^^

vaknade 8 idag av mig själv. hur skönt som helst :) halvsov till halv nio för att jonas sov och då väckte jag honom.. låg o mös en stund o sen blev det prommis med beckan. lika tradit väder idag. förutom regnet men det är skitsamma^^
har städat till djuren, allihopa, och även städat här hemma :)
fick grävt ut det sista på framsidan oxå så nu ska det bara fyllas igen^^ hehe. grannens son kom förbi o sa att det var ju synd att vi redan grävt för han ska lägga plattor hos en av våra grannar och ska ha dit en bobcat att gräva med och det hade gått på ett kick att gräva ut vårt.. HA HA sa vi då^^ men vi ska nog dela på stenmjöl osv så blir det inte så mycket släpande :)

har varit en sväng på coop o nu ska vi laga mat till i veckan. och idag förstås!
en produktiv söndag med andra ord :) skönt när det är så ibland! man får gjort så mycket mer när man inte festar.....^^ :P

borde kanske stanna hemma

tanken är att vi ska en sväng till cristian ikväll för lite käk o film. jag kräks på film. HUR TRÅKIGT ÄR DET?! evigheter sen man såg en bra film dessutom...
jag känner mig inte alls på humör för att sitta hos cristian o va social o glo på film. jag vill bara bädda ner mig under täcket och sova tills jag mår bra igen. är på fruktansvärt dåligt humör. är så jävla arg så jag nästan gråter. jag borde kanske stanna hemma o låta killarna ha en trevlig kväll, för jag lär inte göra den bättre iaf!

dessutom krängde jag i mig en stor bit kaka förut för jag var hungrig o nu mår jag mest illa.

fan ta denna regniga skitlördag.

arg

fan vad jag är arg.

ridlektionen idag gick såå bra. fick äntligen rida Olympic och han var precis som jag föreställt mig :) efter 35 min började han mjukna o ge efter och gick sen som en dröm :P men han är ju så hemskt stel i sin vänstersida och drar åt höger så min vänstersida kommer vara död imorgon när träningsvärken kommer^^

men allt det roliga förtas eftersom det är så mycket tråkigt och negativt runtom. hatar att vara den negativa i alla sammanhang men man kan inte bara gå med på allt! den här jävla "tävlingen" vi ska ha den 29e var inget som vi kunde ändra på o vår ridlärare hade velat att vi såg det som något roligt.. ROLIGT?! det är inte roligt att tävla! jag slutade på agilityn pga att vår grupp blev en tävlingsgrupp o jag har inga tävlingsnerver. jag blir frustrerad o arg och ledsen för att jag blir arg!

just nu är jag arg. arg för att det bara är ett par gånger kvar på denna terminen och att vi ska slösa en hel jävla gång på en låtsastävling som inte kommer ge mig ett skit för jag kommer aldrig tävla dressyr! jag kommer bara få på papper vad mina brister är och det behövs inte tack!
jag är arg för att allt det bra idag förtas av det dåliga, att jag inte kan få vara stolt och glad för att jag fick Olympic i form idag fastän det är svårt! arg för att min tid på mcr kommer avslutas med massa tråkigt o negativt..

går det inte bra på "tävlingen" kommer jag oxå bli arg och ledsen och det vill jag inte bli! =((((

uttråkad

oj herrejisses vad uttråkad jag är. vet egentligen inte vad jag vill göra, men jag orkar inte vara hemma.
bara SKIT på tv. som vanligt då. nu precis hittade vi Fun with Dick & Jane på 1an och dom idioterna hade döpt filmen till "rik till varje pris" i tvtablån. HALLÅÅÅ!? men nu är det inte lönt att börja se den, slut om 30 min^^ =((

ska se om jag kan fiska fram nån film från externa hårdisken för såhär tråkigt får man ju bara inte ha det en fredagskväll! =O

vaknade med halsont i morse. igen. men jag sket i det o stack o träna. så skönt :)
följde med mamma o kolla skor innan jobb o sen har det gått i ett! jävligt kul på jobb idag, alltid kul att sälja djur till bra människor :D
haft fullt upp verkligen o var inte ute från jobb förrän 18.25! bror hämtade mig o släppte av mig hemma o här hemma har det inte hänt så mycket mer än att vi gjort en paj till fikan efter ridningen imorgon..

vi lyckades hinna se talang en sväng oxå och top cats o jag älskar dom!<3 vill oxå leva som en riktig rockabilly...........!
idag är jag inte så nöjd med något, märks det?

fritt fram för ninus

poohw vilken dag! 7.30 ringde klockan. på en söndag! det känns åtminstone som söndag idag. men det är ju torsdag! aja, oavsett så var vi uppe alldeles för tidigt för en ledig dag^^ men vi skulle va hos C o hjälpa till med flytten kl 9 så vi hade ändå ganska gott om tid på oss..tyckte vi! jag hann ta en städning till djuren och frukost förtärdes och jonas gick en kortare runda med vovvs. men mitt i frukosten ringde mr J som skulle hämta oss o sa att han var på väg, typ 30 min för tidigt! det har man inte riktigt planerat för när man går upp så tidigt! :O grrf.

flytten gick rätt fort och sakerna skulle stationeras ut på lite olika ställen då ingen ny lägenhet är hittad utan det blir boende i stuga i kämpinge över sommaren, hur najs?! :D då vet vi var vi kommer hänga iaf... ;)

det har varit riktigt kul idag faktiskt, trots dom tråkiga omständigheterna.. alla var övertrötta och flamsiga och umgås man med 7 killar så får man höra ett o annat och det är inte vackert.. haha :P men jag trivs i sådant sällskap. känner mig mer som en i gänget än när jag med bara tjejer..
C bjöd på fika när vi var färdiga och det var nog den tramsigaste stunden på hela dagen. ett under att man hann trycka i sig alla dessa mackor mellan skrattattackerna^^ härliga pågar :)

E körde oss hem och väl hemma insåg jag ganska snabbt att jag glömt stänga för till ninus o grisarna i morse.. grisarna stannar ju i rummet så det är ingen fara för deras del...men ninus! mattes regler gäller tydligen bara när matte är hemma! jag får ju först o främst berömma henne för att hon inte kissat eller tuggat någonstans, inte ens på någon sladd :) MEN däremot har hon varit både uppe i sängen och i soffan o på alla soffkuddarna och rejsat på svarta ryamattan som var FULL av fjunigt kaninhår!
hon satt i soffan när vi kom hem så det var ju ganska uppenbart att det var hon o inte becky som busat runt^^ :P

vi har masat oss runt rekan för en stund sen o fy fan va jobbigt det var idag!
nu ska vi se draktränaren o äta litelite glass som vi hade i frysen...det är vi värda idag! träning imorgon.... :)

godnatt

imorgon ska vi hjälpa en vän att flytta. flytta ifrån sin flickvän och deras lägenhet. blir så ledsen i hjärtat när jag tänker på att vi inte kommer umgås som par nåt mer... :( förstår deras beslut och tycker egentligen att dom gör rätt. men om jag får vara egoistisk så vill jag ha dom ihopa. då är dom som bäst! vi har haft många många roliga stunder och det är väldigt ledsamt att det inte blir fler :( vem ska jag nu vara rockabilly med? vem ska jag nu älska pinuppor med? vem ska nu förstå allt det vackra retro som bara hon gör? vem ska nu göra vackra lockar i mitt hår? vem ska nu ge mig alla världsvana tips? jävligt tradigt känns det! =(

man skulle kunna tro att det är jag som blivit dumpad, men så är inte fallet. men det känns så.. lite iaf.

vinare

tog ett glas vin till maten o fy sören vad gott det var! är inte så glad för att dricka alkohol, om jag inte planerar att bli full. jag menar cider UTAN alkohol är väl ändå godare än en 7.0%ig cider? och man blir ju så låst! tänk om man mååste köra, så går det inte för att man druckit ett par onödiga alkoholcider! :S
MEN vissa saker kan man inte ersätta med alkoholfritt. vin t.ex.. men jag är ju ingen vinkännare precis och tycker väl inte att det är såå gott. men ibland kan man bli sugen. sådär riktigt sugen! och idag var det gott :) men bara ett glas till maten, sen smakade det... inte så gott helt enkelt. =/

blev greys och sen film, all about steve. lite smårolig film faktiskt :) o jonas somnade i soffan...som vanligt!

vårt fina


vårt fina fina vardagsrum! åh vad jag älskar det =) <3





skulle kunna leva på det

träning är medicin för själen. oj så mycket bättre jag mådde efter ett ganska hårt träningspass :) Haaarlit!

fick ringt lite tradiga samtal och efter träningen med mor lunchade vi tonfisk, couscous o hembakad bulle :)
efter dusch så stack vi till svågertorp o jag köpte löparskor! 700 spänn hejdå! men nu kan jag inte skylla på något för att inte sticka ut o springa! fick ju dessutom 500:- av pappa i present så jag la bara 200:- själv.... men det tar emot att lägga så mycket pengar på fula (fast dom var ganska fina i silver o lila :)) o tradiga träningsskor!
följde med mamma en sväng till trelleborg för hon skulle köpa en lampa från en på blocket och när jag kom hem hade älskling börjat med maten. fiskgratäng! OJ JÄVLAR vad gott det är! skulle kunna leva på det! efter det blev det promenad med becks och nu blir det mys med älsk o greys :)



supergott i finfin retroform =)

att vakna arg

kom ju inte i säng förrän typ kvart i två inatt. så himla dumt! är ju såå trött idag^^
hade en 'mardröm' i morse, jag skulle jobba på midsommar o så var det mycket folk o jag fick jobba över till 18.30 o jag var så arg. så jävla förbannad! E sa att hon hade fått en jättebra kassa så sa jag att jag ville ha extra pengar eftersom jag jobbat över ända till halv sju (tanken är ju att vi stänger mycket tidigare på midsommar^^ :P) men då svarade hon att jag kunde gå en halvtimme tidigare nästa fredag!

det värsta av allt är att det mycket väl skulle kunna hända! och det händer ju väldigt ofta att jag jobbar över och inte en krona har jag fått! inte ens när jag stängt när hon är ledig, då är jag ändå kvar o räknar kassan, o släcker ner o stänger ner osv, ibland, om man inte hunnit med allt man ska hinna, får man ju fixa det efter stägning oxå! så inte allt för sällan har jag varit kvar till sju, alltså en hel timmes övertid. för vad?

orkade inte gå upp halv nio som jag tänkt, o när jonas ringde nio låg jag kvar i sängen en stund, kollade lite bilder på mobilen osv.. såg att jag hade ett videoklipp o undrade lite smått vad det var för nåt! då var det nån jävla äckelutlänning som hade sex med en åsna o sjöng nån jävla balubasmelodi och om jag vaknade arg så är det inte hälften av vad jag blev! vem fan har skickat den till mig liksom?!
det är det värsta jag vet, när människor har sex med djur.. det är lika hemskt som pedofili!
åh vad arg jag är nu!

o inte blir det bättre av att det är mörkt o hemskt regnigt blåsigt o ruskigt väder ute idag heller :(( vi skulle ju grilla!
idag behöver jag träna o få loss lite endorfiner!

saker som är viktiga på natten

det är märkligt hur man priorterar egentligen. t.ex så borde jag verkligen sova nu. alltså verkligen! klockan är snart halv två (vafan gör jag uppe!?) varför tycker jag då helt plötsligt att jag borde rensa min överfulla mejlinkorg? det var över 180 olästa mejl och flera flera sidor att gå igenom. varför är det viktigt kl 01 en tisdagsnatt? imorgon på dagen skulle jag absolut inte kunna sätta mig o radera gamla H&M reklamer..
det värsta av allt är att jag vet om detta och trots det fortfarande sitter här med datorn i knäet!^^

En bumling ska det vara!


vi hade en såndära rökfärgad glaslampa i köket förut. innan jonas slog huvudet i den så den gick i tusen bitar.. jag älskade den lampan och var helt ärligt mer ledsen över lampan än jonas huvud!



vi har nu en vit rund lampa som vi lånat av mamma. så länge. jag trivs inte med den, inte med utseendet inte med ljuset inte med något faktiskt. okej, den är vit, det funkar. plus att den var gratis^^
men jag har sökt med ljus o lykta efter en sådan vi hade, en markslöjdlampa i rökfärgat glas, men den finns inte längre. köpte dessutom den på Silvan när dom sålde ut allt för att stänga ner, så det kan inte finnas en på ett lager någonstans heller.... =/



MEN

jag är ju inne i ett retrorus som inte är av denna värld. jag vill ha retroretroretro och vad är en bumlinglampa om inte RETRO?! :)

så nu vill jag ha en ORANGE (vit går oxå bra) bumling i köket. har din mormor eller kanske farfar en bumling skräpandes i garaget? jag vill gärna ha den.



så cool! :)

gråter

sitter här med tårar i ögonen.
jag är förälskad i teak. 50tal och allt vad det innebär. jag vill byta ut allt vårt svartbruna (nyköpta) som vi har i vardagsrummet och ha teak teak teak..

är ganska säker på att mormor hade en massa teaksaker, sideboard m.m i huset i tygelsjö, men hon slängde iväg allt det när morfar dog o hon flyttade till limhamn. o köpte allt nytt. så nu gråter jag för att jag inte blev förälskad i teak tidigare. för ett år sen t,ex! ='(

har ju en "50-talsvägg" med stringbokhyllor och mormors gamla musikmaskin i vardagsrummet iaf.
jag älskar den väggen!
måste fota den en dag...

fina 50tal!







jag har inte tagit bilderna, dom är stulna från internätet.

städa städa varje fredag

idag känns det som fredag. mest för att jag har två härliga lediga dagar framför mig :) jag har sagt det förut och jag säger det igen, tack gode någon att jag har mina lediga onsdagar. hade nog sagt upp mig för lääängesen om jag inte haft en andningsdag mitt i veckan. är E på otrevligt humör gör hon INGET för att dölja det. allt man gör är fel och även om det inte är fel så blir det fel^^ det kvittar om jag har en skitbra dag och dansar in på jobb, man blir nerslagen direkt och snart är man lika sur som henne. inte kul alls!

o så denna jävla semestern... suck! A skulle ju ha samma veckor som förra året, samma veckor som hon alltid har och förra året var det v 31-32. för det första så kan man inte boka samma veckor varje år, det ska väl rotera så att jag oxå har chansen att vara ledig dessa hett eftertraktade veckor??
iaf så skulle hon ha samma veckor detta året så jonas bokade v28-30 på sitt jobb och jag sa till E att jag oxå ville ha dom veckorna. men nej, det gick ju inte för A skulle ha v 30-31 detta året!! tydligen går vi inte efter veckor utan datumar! SUCKJÄVEL! frågade om vi inte kunde vara lediga båda två v.30 eftersom vi bokat in en massa då för att nästan alla våra kompisar är lediga då^^men det kunde vi ju inte så jonas fick boka 27-29 ist..

ska ringa facket imorgon o ha en liten frågestund.. ska fråga bland annat det här om semestern, ifall det får gå till såhär? ska även fråga hur det är med min anställning, om jag är fast anställd nu efter 3,5 år, om jag måste ha papper på det eller hur det fungerar...

är jävligt trött på mitt jobb just nu faktiskt. men det går i vågor som vanligt, och om någon vecka är det säkert kul igen! dock fick vi in lite djur idag och det är alltid kul :) fick två söta kaninungar som fick bo hos marsvinsMysan som är en tanta på 3år som hatar andra marsvin :P hon blev överlycklig för det nya sällskapet :) började slicka kaninögon och göra glädjeskutt! :) då blir man glad i hjärtat!


för övrigt idag så har jag bara städat o tvättat. superduperkul verkligen, men det måste göras o det känns ju såå skönt när det väl är gjort :) inte tvättat på typ 3 veckor så det behövdes^^ hehe. men både jag o jonas har ju arbetskläder så det blir mest underkläder man tvättar. givetvis var torktumlaren sönder så jag fick stå o hänga upp varenda liten strumpa i torkskåpet! lite små drygt^^

blev en härlig promenad med becky på rekan efter jobb. ska försöka gå en sådan varje kväll nu när det är ljust länge :) så himla härligt! är hemma lagom i tid till tvprogrammen o sen sover man gott :)


sova en timme till

jonas hade glömt hämta hem sin cykel från jobb som var kvar där sen i fredags.. så det var bara för mig att masa mig upp i morse kl 7 o köra! men det konstiga var att jag faktiskt inte var så farligt trött!
hade väldigt mycket kval över om jag skulle sova en timme till eller vara uppe när jag kom hem.. men kände att jag kunde ju sova en stund till, hade inte så mycket annat att hitta på liksom^^ men nu såhär i efterhand borde jag inte sovit mer. har mer ont i huvuet nu, vädret är skittråkigt nu (det var sol i morse!) och jag har stått o läst bloggar i evigheter och klockan är nu snart halv elva, hade jag gjort det i morse, läst bloggar, så hade klockan bara varit nio nu! hrmmm. men men, sova är skönt o man får ju passa på :)



måndag

blöh då var det måndag igen.
fast det är ganska skönt. jag får tid för mig själv, kan läsa bloggar, gå runt i pyjamas o inte göra ett skit, om jag vill det! fram till jag ska jobba då förstås.. :P men när jonas är hemma så måste det hända något hela tiden! och tro inte att det är han som driver det, nej nej, det är jag! jag vill ha action hela tiden! vet inte varför jag gör så?

i lördags bjöd vi mor o bror på tacos o mamma kom 1,5 timme försent, dvs typ 1 timme efter vi andra käkat färdigt^^ hon var klen o gnällig för hon lagt plattor på framsidan hos sig och hade ont i varenda muskel.. vi tyckte lite synd om henne, men vi tyckte nog hon överdrev lite.....
MEN igår fick vi vatten på tofflorna! ha! vi började gräva ut vår uteplats på framsidan.. efter två timmar var vi redo att ge upp. FY FAN säger jag bara! ont ÖVERALLT och det såg inte ens ut som att vi varit där o grävt! o då ska vi skyffla bort 30cm jord på 8kvm! låter kanske inte så mycket men det är det bannemig! vi gjorde halva igår och sen dog vi i princip.. o som vi gnällde! ojojoj... :P värre än mamma i lördags haha.

som tur är hade vi börjat dagen med en långis på rekan med beckan för det orkade vi då inte med på kvällen! men vi gjorde god mat, helgrillad fläskfilé o grillade champinjoner couscous bearnaisås kokt sparris tomat och vitlöksbröööd! sen till efterätt åt vi först jordgubbar o sen chokladpudding o blev sådär äckligt mätta som vi hatar att bli :(vi såg hachiko, den där hundfilmen och det var ju en fin tanke bakom filmen men jag tyckte den var ganska dåligt gjord, man fick ingen känsla av den :S lite synd!


tacooooos

vi sliter som djur just nu, jag o jonas. eller ja tydligen mest jonas eftersom jag sitter här ha ha^^ men vi ska bjuda mor o bror tacos. vi hade alla tacogrejer hemma utom cremefraiche DET DU! :) e man hamster så e man^^ o då kan man ju undra varför vi bjuder på mat när vi e så fattiga som vi är denna månaden men det är som så att vi vill att mamma (o kanske victor?) ska hjälpa oss med att göra uteplatsen....... :P hehe.


vad gjorde vi i lördags?

jo vi var på coop! hela jävla dan.

coop o jag är inte kompisar. varken coop konsum eller coop forum.
världens i-lands (o vuxen-) problem.
hatar när dom har sånna där extrapriser för medlemmar osv antingen är saken i fråga slut samma dag man får bladet eller så skyltar dom som 2åringar^^
skulle iaf köpa coctailtomater för halvapriset (9kr/låda) och då har dom en bautaskylt ovanför ALLA småtomaterna(som står blandat huller om buller). på skylten står det att tomaterna i fråga ska komma ifrån nederländerna/spanien. när fan blev det samma land liksom?
sen på bilden är det en fyrkantig låda o ett litet nyckelhål..
vi lyckades hitta en låda med rätt vikt och med rätt ursprung (spanien iaf^^) och fyrkantig var den. kollade kvittot när jag betalt och då har han tagit 20:- betalt för EN lådjävel. afanihelvete att jag betalar tjuge spänn för en låda tomater! då får jag gå till återlämningtjohejsan o få pengarna tillbaka o gå in en gång till o hämta RÄTT tomater o stå i kö igen. för vi hade tagit PLOMMONTOMATER! oj liksom^^

kollade igenom alla jävla tomataskar igen efter COCTAILTOMATER och nyckelhål o spanien o allt vad det skulle vara. hittade då bara änglamarks och dom stämde ju in på allt. men nej. det var oxå fel. är vi helt bakom o efterblivna jag o jonas eller är det fler som inte fattat vilka jävla tomater det handlade om?! då var det alltså körsbärstomater o i en låda som inte alls var i samma form som den på bilden (man kan ju tro att dom fotar rätt låda till reklamen?) o ursprunget var HOLLAND. ursäkta att jag är så dum att jag inte fattat det liksom^^

sånt här gör mig ilsken ska ni veta!

ny favorit

var hoppning på ridschemat idag.. hade felix o han är ju helt fantastisk den hästen. perfekt! vill knappt erkänna det men han är ju en ny favorit...... vill inte ha favoriter för dom bara dör eller säljs... men han är såå mysig :) det enda jag inte gillar är hans sadel... skavsår i typ 2 veckor trots sömlösa trosor.... aj :S

tycker dock inte det är så kul att rida längre. eller jo, rida är kul, superkul! men inte ridlektion på mcr :S det ger ju absolut ingenting! 185:- för vad? inte ens träningsvärk :S
dagens hopplektion innebar 6 skutt. sex hopp på en hel lektion. sen var det typ framridning och ja, väntan på att få göra sina hopp^^ tråkigt! men felixen var jättehärlig att rida idag iaf! gick som en dröm... :)

sen den 29e har ridläraren fått för sig att vi ska nån form av dressyrtävling! vi körde igenom ett lättA1(????) program för ett par veckor sen, rätt kul att träna dressyrprogram faktiskt :) men det är en jävla skillnad på att träna 3 o 3 på lektion utan större krav o ha uppridning för lotta ensam! o då är det så att vi ska köra ihop det med den bruna (bättre) gruppen som rider kl 10 så vi ska alltså ha "tävling" med den bättre gruppen^^ sen ska vi då dela häst med någon i den gruppen och även dela framridningen med denne... alltså kommer vi få rida lite framridning och då programmet som tar max 5 min... känner inte att jag vill slösa en hel lektion o 185:- på det när jag HATAR att tävla (o allt som har med uppvisning/redovisning/prata el göra saker inför folk att göra).... vad får jag liksom ut av det? pratade lite i gruppen om det och det var många som inte ville genomföra det så vi ska prata med ridlärar-jenny om det på lördag... får se vad hon säger! annars är det många som inte kommer den gången..............

möllan

det blev möllan igår ändå. det var treeevligt. alltid lika tradet o köra, men jag fick köpt en baota fruktdrink som gjorde alla dom andra avundsjuka o dom undrade hur många hundra jag betalt för den! 59:- för att vara exakt ;P
blev först lite käk på bakfickan o sen fortsatt ölande på mascot, jävla trevligt folk dom där :)

stack hem vid halv tolv bestämde oss för att glo på tv en stund innan vi gick in o la oss men båda somna i soffan o sov där (me tvn på full volym^^) till 03.45! haha stackars grannar^^

gos o knaster

var aptrött i morse igen. men masade mig upp vid kvart i nio.. hade jätteont i magen, var inte säker på vad det var för ont jag hade men ont gjorde det.. och så kände jag mig ond i halsen oxå... kan man inte bara bli frisk liksom? avvaktade med gymmet..
började städa till djuren och fick för mig att jag skulle ta tag i det där badet jag tänkt genomföra ett tag... hittade static lice på lasse igen och dom måste ju dränkas och det krävs ju lite tid o tålamod för att bada 4 marsvin o en kanin och sen låta såpan sitta kvar! eftersom att dom lovat dåligt väder i helgen tänkte jag att då ska dom ju ändå inte ut nåt så då kan dom vara lite fuktiga i pälsen!
grisarna gick ju bra o dom accepterar ju det mesta så dom var inte så brydda över sina såpadränkta päls utan mumsade hö som ingenting.. :P
lilla ninus däremot! stängde in oss i duschen och spolade henne med duschslangen där.. tänkte att det gick ju himla bra och hon var så snäll o stilla...och jag hann inte ens tänka klart tanken innan hon kastade sig mot duschdörren och  skvätte ner hela mig! hade ju inte tänkt duscha idag^^
lyckades schampoonera henne och torka av det värsta o sen ner på golvet och ut med handdukar i djurrummet så dom inte blir kalla av golvet och kaninusen bara for runt från matta till matta och visste inte var hon skulle bli av...
hade egentligen tänkt sticka till gymmet när alla var färdigbadade för jag kände mig bättre men kunde inte lämna ninusen som hon var så fick ta henne i knäet men en handduk och torka henne... o hon satt blixtstilla! hon var så mysig och låg o knastrade med sina tänder och så mös vi en lång stund tills hon var ganska torr :)

så det blev ingen träning idag! får ta tag i träning nästa vecka. imorgon är det hoppning på ridningen så det kanske är bra att inte ha nån träningsvärk då^^

ska bli jäkligt skönt med en lugn helg utan något bestämt! vi ska försöka (om vädret tillåter) rensa lite i förrådet och gräva ut uteplatsen på framsidan... men annars ska vi bara ta det lugnt. ev skulle jonas eller vi en sväng me henke till möllan ikväll men detta vädret gör ju inte det speciellt lockande^^ och jag känner bara för att vara hemma...känns som det var längesen!

i princip färdigutbildad vetrinär

igårkväll skulle vi på föreläsning om kaniner och dess kost hos vetrinär cecilia trägårdh i hjärup. jag tyckte det skulle bli himla kul spännande intressant och skitbra helt enkelt!
men på jobb igår sa E att hon fått ett mejl av cecilia att det bara var vi tre från vår affär som anmält oss till föreläsningen. EN affär av alla i hela skåne! så sjukt dåligt. vad bevisar det? jo att det är fannemig bara vi som bryr oss! blev lite arg o ledsen på dom andra affärerna eftersom Dom ger Oss dåligt rykte.....

MEN skitsamma vi åkte dit iaf och fick en rundtur i hennes nya lokaler, det såg väldans fint ut :) ...där skulle man ju vilja jobba ;)
sedan bjöd hon på kaffe o kaka och så satt vi o pratade (läs: frågade ut den stackars vetrinären) i 2,5 timme! så nu kan man ju säga att jag är i princip färdigutbildad vetrinär :) ..blev sjukt sugen på att bli vetrinär efter besöket men har insett att jag inte är ett vetrinärsämne, utan isf sköterska....
om jag råkar glömma ge nån information till en kund eller säger något som jag  efterhand inser att det lät fel eller kunde uppfattas fel eller bara gör något som jag sedan ångrar eller känner mig dum för så får jag sån jävla ångest! häromdagen t.ex så körde jag hem genom lockarp.. där är ett gäng på- och avfarter till motorvägen och helt plötligt slänger sig en bil ut framför mig o jag hänger mig på tutan... sedan inser jag att jag visst körde o blinkade som att jag skulle köra ut på motorvägen så den stackars bilisten trodde ju jag skulle svänga innan jag kom fram till hans bil.... så dum jag kände mig! och det skulle ju egentligen inte alls spela någon roll, misstag kan väl alla göra, men om man har ångest för en sån sak (för jag får faktiskt ångest o magont..) så hade jag ju aldrig kunnat med att ha folks bästa vänners liv i mina händer o jonglera med dom..........

trötter

idag är jag verkligen så trött! förstår inte varför egentligen.. men jag fick masa mig ur sängen halv nio....
blev ett ryck med dammsugaren och lite mys med djuren sen prommis med beckan o en dusch, frukost o sen är det dax för jobb. hur kul?! men men. så är det! man kan inte både sova länge och ha mycket tid på morgonen^^ :P

minus ett

imorse väckte mamma mig när hon kom hem från jobb, vi tog en sväng på rekan och sen åt vi frukost på mammas balkong. även kallad grytan :P hade egentligen en massa måsten tex städa till djuren och dammsuga här hemma osv, men det var alldeles för soligt för det så vi la oss i mammas trädgård (även den kallad grytan) o stekte en timme istället :) dock var molnen lite ättriga men sol o värme fick vi iaf!

passade på att väga mig hos mor innan jag stack hem. var säker på att jag plusat typ 4kg efter förra veckans konstanta kräng men nej, minus ett! haha! då blir man glaader :) har dessutom sån grym träningsvärk i min rumpa o mina ben sen jag powerwalkade på löpbandet i lutning med vikter på benen igår... så det ska jag fortsätta med!

blev en snabb sväng hem o byta om o käka en pizzabulle, skulle va på S jobb kl 12.45.. hatar verkligen att köra i stan, värsta lantisen har man blivit men fy vad hemskt det är att trängas med alla andra i stan!
fick iaf kört till Almviks 4H och kelade med lammen där :) såå söta o buffiga! klappade man inte dom så krafsade dom en på benet :P hehe
efter kel där åkte vi till folketspark o tittade på djuren där. jättekeliga hästar o en gnällig jävla hästskötare som inte tyckte vi skulle klappa hästarna för dom kunde bitas^^ jag är ju inte alls van vid hästar eller så...
det bästa var att se marsvinsgrisarna skutta runt i sina stora inhägnader! åh så underbart! unggrisar var det oxå och det ser så härligt ut när dom har så stora fria ytor, dom rör sig helt annorlunda än hemma-marsvin.. dom liksom reser sig o får jättelånga ben! skulle kunna stå där o titta hela dagen :P

fick släppt S vid triangeln så hon fick ta bussen därifrån, pallade inte köra ända till västra hamnen^^ inte gratis med bensin heller precis! o det räcker ju att halva tanken går åt för alla stopp man gör inne i stan....tacka vet jag landsväg el motorväg! hehe.

ikväll ska vi på möte och jag känner inte alls för det. har inte kännt för att göra något alls idag..bara sitta i solen o läsa en bok..! men det hinns inte med.. jonse kommer snart hem o då ska becky ut. ska ta ut ninus en sväng i trädgården oxå hade jag tänkt... hon behöver rastas!


speciella

kursen idag gick ganska snabbt, mycket bättre o lättare att förstå än royals... i royals har dom så mycket olika l-karnitin o fos o mos o annat skit som man inte fattar hälften av. i james har dom inga sånna klyddigheter o det är ju lättare att prata för ett foder när man förstår innehållsförteckningen! dessutom mådde rex såå bra på det fodret :)

hann se slutet av desperata husfruarna o sen cristine! sitter här med elliot o lasse på en hannduk bredvid mig...tror att dom är kissiga för båda har varit uppe o krafsat på min arm :P lasse hoppar dessutom upp en sväng i famnen på mig lite då och då, o slickar lite på handen :)
Melvin o Vincent är utsstationerade hos husse. dom ligger stilla och fint så han får ha dom :P o dom tycker så mycket om att ligga på handduk så dom bryr sig inte så mycket om man klappar dom eller inte :)

Ninusen däremot! hon är på ett hemskt humör idag. alltid så när jag inte ägnat henne tillräckligt med tid (enligt henne själv) satt hon på handduken krafsade hon bara runt den o satte jag henne i famnen o klappade henne kunde hon inte sitta stilla o hoppade strax ner på handduken igen och fortsatte sitt krafsande. då åkte hon in i "buren".. ! dom är speciella dom där kaninerna....

tack o lov

idag var ingen rolig dag på jobb. alls. blöh :( var väl inte på det bääästa humöret själv idag kanske, men inte på ett dåligt humör, utan bara så pass dåligt att jag kunde bli på dåligt humör av lite motgång....
idag har E  varit skitjobbig rent ut sagt. kommenterat allt o varit sådär dryg som hon kan va ibland. skällde på henne i mitt huvud och var jäkligt nära på att lämna in avskedslappen alltså! A berättade att hon varit lika jäklig mot henne idag.. tycker att är man chef så får man bannemig hålla inne med otrevligheterna o inte ösa av sig på anställda och kunder..!! tack o lov för lediga onsdagar så man kan få lite nya krafter!

efterlyses: Röd Säck Med Is

festen i fredags gick väldigt städat till, trots att alla var ganska vilda ;D förutom diverse utspilda drinkar på vardagsrumsgolvet så var det ganska rent o fint :) och inget gick sönder! trodde mitt linslock till kameran försvunnit, men hittade under mina presenter :)
däremot så försvann en Röd Säck Med Is! var på donkan o köpte is att kyla ölen med och vi använde ju bara hälften så hälften fanns kvar i en stor röd sopsäck. både säck o is (eller ja, vatten^^) var spårlös borta på lördagsmorgonen o har fortfarande inte återfunnits! man kan ju misstänka att någon varit inne i trädgården o tagit den,  men den teorin är inte långvarig med tanke på att bredvid säcken stod en balja full med öl o cider! haha.. sinnes.

mask i magen?

då har man mjukstartat idag med promenad med vikter på benen i lutning på löpbandet. efter 300kalorier 5km o 45min kände jag mig färdig. sen blev det en ungefär lika lång promenad med becky mamma o jeanette på slingan o lite till, med vikter på benen. mina ben är trötta nu!

lunchade tonfisk o ris hos mamma o nu e jag hungrig igen. mask i magen? :S :P men jag får hålla mig tills jag kommer till jobb iaf, då blir det en banan sen lunch vid tre.

denna veckan är väldigt full.. idag var jag hos tandis kl 8 (uuh vad jag hatar att göra tandställningsavtryck! :S) ikväll ska jag på kurs för James Wellbeloved. imorgon ska jag träffa S, sen ska vi på möte med bostdsrättfsöreningen. på torsdag börjar jag en timme tidigare o sen ska vi på föreläsning hos vetrinären Cecilia Trägårdh på hennes klinik i hjärup.
hej jobbiga vecka! inte en lugn hemmakväll i sikte^^ :P

missar dessutom bästaste desperate housewives ikväll =( o ninus kommer vara så sur på mig för uteblivet kel :S :P


PUH!

har suttit i typ 2 timmar o lagt in bilder på fejset...puuuh! äntligen klar. nu ska jag bara skriva bildtext och vem som är på bilderna oxå! men det får fannemig vänta tills en annan dag! ska vara hos tandis imorgon kl 8 så jag kan inte sitta här hela natten!

lite smakis kommer här, annars finns i princip alla bilder på fejjan!












alldeles för länge

det blev ingen träning idag som det var tänkt. är väl inte 100% frisk, men kanske 90.. så jag skulle mjukstarta men det blev iaf ingen och jag kände inte för att gå upp kl 8 då :P låg kvar o halsov till nio o fick då ett riktigt städryck! fick undan all tråkig rendisk som stod på diskbänken sen i fredags^^ o sen fick jag diskat undan det smutsiga. jonas skar sig igår så han kan ju inte diska så jag får göra det! :S :P
blev en promenix med becks o vikterna följde givetvis med! sen stod jag o valde mellan att städa till djuren eller lägga in festbilderna men djuren gick före där så jag får ta bilderna ikväll kanske :P

har kännt mig flitig idag trots att jag egentligen är snortrött! man är ingen ungdom längre, en partykväll hänger i alldeles för länge!

långhelg

ojoj kan man vara bakfull i två dagar när man inte ens varit speciellt full? det är dagens fråga det!
gårdagen spenderades hemma med städning på förmiddagen, bror kom hit o hjälpte till o vi blev klara relativt snabbt faktiskt :) sedan blev det tårtätning hos mor, då det blev en hel tårta över i fredags! (vi missbedömde ätandet en del....) o sen vet jag egentligen inte riktigt vad vi gjorde av dagen för helt plötsligt var det dax att fara hem till far för födelsedagsfirande. igen! fick en peng, silverschampoo och belgisk choklad =) och sjukt mycket mat glass o godis! somnade som en liten gris i soffan till en halvtradig film, sen passade dom andra på att se den himla braoa sherlock holmes medans jag sov oxå =S
var i säng hemma vid tre och upp 9.30 idag. det gick knappt att öppna ögonen! iaf så tog vi en sväng på rekis me beckis. (finns ingen bättre start på dagen!) sedan tog vi en sväng till blomsterlandet o köpte en praktmagnolia! dock kommer det ta typ 25 år innan trädet är färdigväxt men jag hoppas på att se lite blomster innan dess^^

tanken var sen att vi skulle sola lite o ha kaninen ute i koppel men grannen lockade in jonse på en öl o whiskey och sen kallade dom in även mig o där satt vi o snackade skit i nån timmar så solningen blev inte av o ninusen satt så fint i mitt knä med två hundar busande runt sig :)

blev grillad korv sen o en prommis med becks och massa maskrosplockande och en dusch. sen har vi fannemig inte gjort så mycket mer! nu ska vi mysa ner oss i soffan o se lotta på bråkmakargatan o njuta av den sista kvällen av långhelgen vi haft! bilderna finns på datorn nu, men jag ska bara få loss lite tid o den där tummen...sen kommer dom upp både här o på fejsan, folk frågar ju efter dom ;) men ja, det var världens mest lyckade fest och det var så jävla jävla kul och jag ler varje gång jag tänker på fredagen o hur fina alla var =) tack för en toppenkväll alla<3

fy fan

..vad jävla bra! nu ska vi sova! :D världens bästa fest och alla var så jävla fina! bilder kommer... :D


RSS 2.0