o så va det måndag igen...

Fy fan vilken bajsmåndag det har varit :( aptrött i morse men det kändes liksom ändå helt okej. kanske för att jonas oxå var tvungen att gå upp för att jobba, för första gången på en månad!! känns inte lika surt att gå upp när han inte ligger kvar i snarker ju ;)
sen rullade det på på jobb men så kom U o frågade om jag kunde beställa lite grejer från Ikea, som skulle va på jobb idag eller imorgon, vilket är helt omöjligt om man ringer o beställer med hemleverans, tar 1-2 veckor att få grejerna då.. då tyckte han att jag väl kunde köra till Ikea o köpa grejerna idag.. Men Nej det kunde jag verkligen inte. för det första, framförhållning. jag vill veta saker i tid!! jag hade visst kunnat planera in ikea o åkt dit o köpt grejer men man kan inte fråga kl 10 samma dag^^ som om jag bara satt på röven o väntade på att få serva^^ måndagar är dessutom den mest stressiga dagen då allt nytt kommer, blommor, frukt ska köpas o läggas fram o så ska man ju rensa efter alla grispellar som bara sätter sina grejer i vasken på fredagseftermiddagen o tror att morsan jobbar där^^ Nej, riktigt jävla irriterad blev jag faktiskt. o grejen är att ikea-sakerna skulle vara till en nyanställd kvinna som börjar...imorgon! framförhållning?! jag misstänker att dom nog vetat att hon ska börja tidigare än idag... men det är bara en tanke^^

sen hade jag en massa dötid att slå ihjäl mellan jobben då mamma tog beckan idag, o jag hade inga träningskläder med mig, dumt nog! dom hade lovat sol men icke. så jag tog på mig min alldeles för tunna jacka o gick en jävligt kall o frusen runda i kungsparken. frös resten av eftermiddagen trots att jag hade fleece på mig på jobb^^ mina tre timmar i djuraffären kändes som tre hundra! ville bara HEM!

väl hemma fick jag någon sorts superenergi o satte två degar på jäsning medans vi gick med beckis, när vi kom tillbaka bakade jag morotsbröd och ett rågbröd o jonas lagade thaigryta till i veckan. vi hann även med att städa till djuren o tvätta denna måndagskväll. nu är jag så trött att ögonen går i kors! Så God Natt säger jag :) Imorgon ska jag slänga upp bilderna från  den bästa helgen på jääävligt länge :D Fan vad kul det var :) Nu vill jag ha sommar o EUROPA-TRIPP!!!! :D


jag idag. klänningen är reafynd från götelaborg, för sisådär 49 spänn. underbart :) i övrigt är min kamera inte riktigt frisk, som syns på denna otroligt braiga bilden.. den behöver nog en liten uppfräschning. ska ta tag i.......

Vafan e oddsen?!

kom i säng alldeles för sent igår o upp tidigt idag, sen har morgonen gått i ett himla tempo, jag har varit arg på Jonas för att han inte förstår vad man säger och när vi kom ut till bilen så; punka! Vafan e oddsen?! har aldrig haft punka o får det givetvis idag, när vi ska köra till göteborg. suck!! (sen har ju hela morgonen varit så, fläckar på tröjan jag skulle ha osv)
Men det löste sig, Jonas o Johanna är på väg hit, i min gamle skrutt så snart beger vi oss iväg :)

Fredag!

Idag är det fredag. Eller ja, klockan är ju över tolv så fredag är det ju för alla, men jag hade fredag hela dagen idag (läs: igår) eftersom jag tagit ledigt imorgon (läs: idag), den riktiga fredagen :) riktigt skönt ska det bli!
ska åka en sväng till Gbg med Jonas, Johanna o Johan! :)



jag idag.


igår när jag kom hem från stallet hade snö lyckats öppna sin bur o ta sig ut.. men han gick inte så långt utan klättrade upp på burtaket där hans älskade hjul står eftersom han har sår på tassen o inte ska springa i det just nu. men oj vad han sprang igår ;) sötboll :P






när världen är skit o orättvis

När äldre dör och man går på deras begravningar, är det jobbigt. men liksom naturligt. visst blir man ledsen och visst saknar man sin morfar, men när någon som inte ens hunnit fylla 50år ska begravas, så känns det bara så himla fel. Fan vad världen är orättvis.

Hatar att se mamma o pappa ledsna, men det är fint att se dom kramas. Jag önskade sol idag och det fick jag.

Vila i frid. (låten spelades på begravningen)


tisdag igen.

Jag börjar komma in i att gå upp (alldeles för) tidigt varje morgon. Jag är trött, men det är bättre. Men jag har vansinnigt svårt att komma i säng på kvällarna, jag är en nattmänniska och älskar sena nätter.. och dessutom har jag extremt stort sömnbehöv (8 timmar annars är jag helt slut) svår kombo det där :P

jag har fått igenom att jag ska få fast månadslön istf timlön, känns skönt. gillar inte timlön.. men jag kommer gå med fetförlust nu när jag gått ner i tid i djuraffären. har minskat från 50% till 30% i arbetstid, har gått ner 8 timmar i veckan, men får ut mindre än hälften av min gamla lön. känns SURT som fan. :( blev sjukt ledsen när jag fick min lönespec idag. ångrar mig att jag gick med på att gå ner i tid... men det hade väl blivit att jag fått göra  det oavsett jag ville eller ej, men ändå...  :(

Känns lite bättre på EF oxå, jag hinner luncha och det är faktiskt väldigt väldigt trevligt :) vid närmre eftertanke är jobbet faktiskt ganska trevligt, jag menar det är ganska mycket olika arbetsuppgifter (vattna, fixa med veckobuketterna, handla o fixa till möten- vilket jag tycker är kul om jag får veta i förväg, öppna posten o scanna fakturor, boka hotell och andra sånna saker, julpynta och annat sån fix o pill) det är alltså ganska trevliga arbetsuppgifter, om man tänker efter.. men det är ju inte vad jag vill jobba med i all framtid precis.... men just nu duger det..... (men lite mer lön hade inte skadat... :P)

i helgen hade vi familjemys :)
i fredags bjöd mamma på middag och sen däckade jag på hennes matta (gillar att ligga på golvet o glo på tv) vid 22..
i lördags va vi hemma hos pappa med kusiner och hela köret, det var så himlans trevligt! :) pappa bjöd på god mat, o vi spelade spel o pictionary o åt godis o umgicks i nästan 11 timmar! :P


jag jonas kusin johanna o kusin johannas boyfriend


bror och jag o kusin-huvud


pappa o kusin-pappa-ola :)


åt världens godaste köttfärssås


pictionary!!


i söndags var vi på loppis o fyndade. köpte bl.a en jättefin sil i ljusgul emalj från 50talet och 10  jättesöta gustavsbergstallrikar, en trevlig hörnhylla till trädgården m.m.. sedan fikade vi hos mormor.


idag har jag ridit o shit vad jobbigt det var!! red på halva spåret, dvs från väggen i till medellinjen och allt gjordes där, och jag red Leo som är stor o otymplig, och jääkligt seg idag! så jag kommer nog ha fedeträningsvärk imorgon..hoppas :)

imorgon är det begravning. känner mig lite nervös men har nog inte riktigt fattat att det faktiskt är på riktigt. hoppas det är sol, så att man kan ha solglasögon, så himlans jobbigt att möta alla ledsna ögon..

Mitt nya liv

Mitt nya liv utan sovmornar har börjat. jag gillar det INTE. vill bara slänga mig på golvet o gråta när klockan ringer 06.30. ärligt jävla talat, va fan e d för tid att gå upp?! inte okej.
för tillfället (tills jonas blir bra i handen igen) så jobbar jag 8-17 och jag kräks så tråkigt det är! hua! Men som tur e så är det 5 timmar på ena stället o 3 timmar på andra. så jag hinner aldrig riktigt känna mig helt uttråkad.. :P

har oxå börjat luncha med mina fina kollegor på EF. Slutar ju 12 el 13 där, o börjar 14 i djuraffären så jag hinner äta lunch i lugn o ro! har ju inte haft nån rast alls sen jag började jobba på EF i september(?) så det känns sköönt.

Idag har verkligen varit en skitdag. verkligen. började 8 o 8.30 kom chefen o sa att dom skulle ha möte kl 9 o undrade om inte jag kunde fixa lite "snacks"? Blir så jävla irriterad när dom gör så, kommer i sista sekunden o ska ha fixat saker. då tycker dom att jag ska starta bilen o köra till närmsta affär o köpa "snacks" för att dom ska bli nöjda på sitt jävla möte. o va fan innebär "snacks"?! Snacks för mig är chips o sånt. men det tror jag inte dom ville ha! Så jag fick sno frukten som dom anställda skulle fått imorgon, och så hade jag varit lite smart o köpt ett gäng ballerinakex som jag kunde ta. vägrar ge mig iväg o handla o sen stressa med mina andra arbetsuppgifter!
sen fick jag själv fråga om dom skulle ha lunch, för det sa han inget om och hade jag inte frågat så hade han väl kommit utspringande o hojtat om att jag skulle beställa lunch kl 11 eller nåt....
ska försöka prata me U imorgon ang lön o fast/tillsvidare anställning (vill inte gå på timlön) o då ska jag ta upp bl.a detta oxå....så får vi se vad han säger!

känns skitkonstigt att bara jobba 3 timmar i djuraffären. 14-17.. hinner ju knappt komma dit innan jag ska gå igen? men samtidigt är det rätt skönt.... känns jättemärkligt att sluta 17 o ha en hel extratimme på kvällen! Idag var det döskönt, hann hem o andas o äta o vila en stund innan ridningen! :D kändes helt underbart faktiskt!
Men jag fick givetvis Amazon (som slängde av mig förra veckan) o jag kände bara att idag hade varit för mycket, mina arga känslor skulle gå igenom på henne o det skulle bli som förra veckan. så jag lyckades byta till mig Leo, o efter halva lektionen ungefär gick det faktiskt skitbra. men shit så mycket muskler jag tappat! har ingen styrka alls i mage eller rygg....måste börja träna igen! :O hoppas jag kan få gymma bredvid EF, lättare att gå ner där på lunchen o slippa köra runt en massa..

som sagt lektionen gick bra o mitt humör vände. tack o lov! är så trött på att vara sur o trött jämt...
det va inte ett skit på tv så vi såg filmen I Love You Philip Morris o den var superbra! Har bara hört massa negativt om den men den var riktigt bra :) ...kanske bara för man inte hade så höga förhoppningar?:P

nu e d dax att sova, upp äckeltidigt imorgon :(

känner verkligen att jag inte är nöjd med mitt liv just nu.... dagarna springer förbi o jag bara längtar till helgen o helgen går ännu fortare o så springer nästa vecka förbi lika snabbt o så fortsätter det så. hinner inte ens känna efter att jag lever, och så vill jag inte ha det! jag lever inte för att jobba, jag jobbar för att leva! måste försöka hitta vad jag vill, om jag vill plugga eller vad det är, för jag vill inte det jag gör nu iaf!
saknar mitt "gamla liv" med halvtidsjobb o TID så jävla mycket... men på nåt sätt är jag ändå lite förväntansfull för vad detta nya kan ge mig.... hoppas på en livsinsikt, vill ha nån form av ledtråd vad jag ska göra med mitt liv.. tiden går =/

The Perfect Fylla

hann både med en sovstund o städning till grisarna igår innan vi skulle till Ulrice o Magnus för singstarkväll.
det blev en väääldigt lyckad kväll och vi hade så himlans jävla kul! när vi sjungit oss hesa stack vi till KB o dansade röven av oss resten av natten!
Hade en riktigt perfekt fylla, helt jäkla perfekt var den! Aldrig varit med om en bättre fylla faktiskt ;) O bra musik spelade dom o ja, det var så superkul!



Vaknade vid tolv idag och sen har dagen spenderats i soffan lagom slött o sådär. ikväll ska vi ti pappi o äta pizza o se film, det var alldeles för längesen sist! Ett annat nyårslöfte jag har detta året är att ta vara på livet mer, att passa på att njuta av nära o kära o Leva mer! Man vet inte hur länge man får ha sina nära kvar och jag vill kunna se tillbaka på mitt liv o känna mig Nöjd med allt. 2010 va inte ett speciellt bra år o 2011 SKA bli bättre!

Lördag

Vi kom i säng alldeles för sent igår, men börjar man dagen med egenbakat (o ganska nybakat) morotsbröd kan det ju inte bli annat än en bra morgon! :)



Fick älskade Zeb idag o han var hur härlig som helst :) efter vår som vanligt sjukt trevliga fika, medans jag väntade på att jonas skulle komma o hämta mig, stod jag o mös med zeb i boxen o han är verkligen underbar! det är så att man är sugen på att inreda förrådet till box faktiskt. ;)

jonas har varit så redig o gjort stek medans jag var o red o roade mig med mina kära vänner :) så nu ska vi äta riiktig husmanskost!

Ikväll ska vi på singstarkväll med möjlig utgång hos Ulrice (från ridningen) o hennes kille Magnus, hoppas det blir lika kul som det låter :D

vaknade med halsont idag, är så sanslöst trött på det! :(( men jag tänker inte ta det lugnare ikväll för det ;)

21 dagars tystnad

bloggpaus kallar vissa det, jag säger mest ingenting. är så sjukt trött på allt just nu. mitt liv mitt(mina) jobb. mig själv. min kropp. min mage. min förkylning som inte ger sig o allt o alla andra. o så är jag så ledsen. orkar bara inte. ingen motivation till något. o varje morgon känns som tortyr när klockan ringer. hade gjort vad som helst för att slippa gå upp o framförallt gå iväg till jobb. vill bara vara hemma.

---

Vi har firat jul, hos mamma. vi var inte alla kusinerna, vilket var tråkigt som tusan. men vi spelade spel o åt mat o öppnade julklappar. men det var ju något som saknades........ kanske var det Nella o Marcel?


vi fick massor av fina julklappar! :)

på juldagen var det kallt o vackert


på kvällen förfestade vi hos kusin Johanna och hade riktigt kul, spelade Bajsspelet och kollade sjuka youtubeklipp. Sen följde den sämsta o mest misslyckade utekvällen någonsin. för mycket folk, för mycket shots o ingen taxi. aldrig mera utgång på juldagen!

annan dag jul spenderades mestadels i sängen. sjukt bakis. inte alls kul eller skönt på något sätt!
på kvällen blev det taaaacooos! :) vår jultradition när vi firar julaftons hos mamma :) man är ju inte så lite trött på julmat den 26/12 efter julbord o julafton o rester osv... då smakar tacos fint!
Sen var det julklappsöppning, julklappsspel och vanligt spel och vi var inte hemma förräns halv fyra på morgonen den 27e!




dom slåss inte, spelar upp till bevis kropp-mot-kropp ;)


Den 27e hade vi tagit ledigt, Jonas o jag. Välbehövligt! vi hade planerat en mysig dag i stan med lite reashopping och lite mat eller fika.. Men så blev icke fallet. innan vi väl hittat parkering så hade vi tappat sugen helt på att gå i stan. fick parkera i triangelns parkeringshus (hatar parkeringshus). o sen fick vi trängas med alla kids som hade lov. hur smarta är vi som inte tänkte på det? När vi sen skulle hem fick vi stå 30 min i kö för att komma ut ifrån det jädrans parkeringshuset! tydligen kö ända ut till rödljusen vid hiltonhotellet. man kan undra vad som egentligen gick rätt den dagen? vår enda lediga dag.


nyklippt med reafyndklänning



En annan dag, en annan frisyr och julkappskofta o reafyndlinne



Jag kan lova att precis alla jag mötte dagen jag såg ut såhär undrade om jag färgat håret? Märkligt tycker jag, eftersom det inte är färgat på flera flera veckor! ?


Nyårsafton började i stallet kan man säga :) Jag fick rida Felix o Furato som behövde röra på sig, dom gick kanonfint båda två!
Kvällen spenderades i Limhamn hos Madde, Cristian o Zimba :) med Alicia, Jonsson o Eddie. Mange o Linnsan skulle oxå kommit men dom blev sjuka, hemskt tråkigt tyckte vi!




det var en lugn o trevlig kväll med supergod mat, vilket passade mig bra för jag var inte ett dugg sugen på att bli full o festig alls. Men nåt glas vin till maten blev det och några blåbärsshotar såklart, dom är fina dom!


Nyårsdagen började med valpkeeel :)






sen mötte vi upp mamma på kyrkogården o tände ett ljus för morfar på hans födelsedag! Sen stack jag till stallet, igen, o red Hella. Men jag kände mig ganska sliten efter två hästar dagen innan plus ganska lite sömn!

På söndagen kom Annika o familjen på fika o lite pulka åkning. Det var jättetrevligt! tills.....

...lillebror fick för sig att det var lamt o tråkigt att åka "vanligt" så vi skulle spexa till det lite, vilket slutade med att jag fick 80kg lillebror på mitt fejs ner mot is-snön. Lagom snyggt o lagom ont..
Det var ungefär lika snyggt på måndagen så jag sjukade mig. hade "som tur är" ont i halsen oxå, så jag kunde skylla på det!


Både jag o Jonas o Victor och Emma fick puzzel i julklapp, tanken var att vi skulle ha en liten tävling om vem som blev klar först. Det tog oss en hel evighet att lägga det jädrans puzzlet! Snö gjorde ett försök till hjälp...




ännu ett reafynd o så lite skrubbsår på hakan, sexigt värre^^

Det blev 13dagsafton o vi bjöd in till filmkväll för jag var klar i stallet väldans tidigt! Zimba fick träffa Becky o det gick bra! Hon är ju en surtant men han respekterade det ;)




Vi fick en massa fina örngott i julklapp och nu är vår säng galet skön! Vill ju aldrig stiga upp! :O ;)
lakanen under täckena har mormor borderat när hon var ung :)

den söta kaninen fick jag oxå i julklapp, av mamma! Pelle hänger fortfarande med, min trogne vän från Ullared ;)

Mamma fyllde år o bjöd på mat!


Fina 51åriga Mamy :)

jag hade gula klänningen på mig och håret i en söt pagefrisyr med snedlugg :)



En annan dag, en annan frisyr



idag har varit världens stressigaste dag. den började bra o mysigt men sen förvandlades den till något som kan likna en mardröm! körde från EF kl 13 och jag börjar kl 13 i djuraffären! Lite enkel matematik där så räknar man ju snabbt ut att om jag inte färdas i ljusets hastighet så hinner jag inte i tid va?

E va grinig idag tyckte jag. eller så var det jag som hade jävligt lite tålamod. men jag tror inte det..


Ikväll har vi infriat ett av våra (mina) nyårslöften; vi har bakat bröd! UnderbaraClaras morotsbröd! har inte smakat det än men det ser jädrans mumsigt ut! :D vi bakade dessutom en kaka i vår nya silikonform i form av en ros, till min kära ridgrupp eftersom jag blev duktigt avkastad i tisdags. o eftersom jag inte gillar den otrevliga gruppen så bjuder jag hellre mina fina lördagsvänner på fika :) men vi får se om dom får smaka den där kakan, smeten var väldans god men kakan blev aldrig färdig i ugnen o nu ser den döööbakad ut. :(

Nu är det väldigt mycket dax att krypa till kojs, längtar efter alla fluffiga kuddar..!

RSS 2.0