2011.12.30

okej, imorgon är det årets sista dag och om en vecka är det danmark och skola som gäller för min del. jag vill nästan kräkas lite av nerovistet. men det ska bli kul också. försöker jag intala mig själv iallafall..

Detta året har ju varit det mest händelserika året typ någonsin. och ändå står det ingenting i min blogg. Men idag införskaffade jag en ny vän, en dator! fick även betalt mina 55.000 till Hansenberg så idag är jag en riktig Slösa :P
men skönt att ha det fixat med betalning och datorköp etc.. nästa vecka väntas fågelfest på jobb/praktiken och massa packning och djur (och Jonas-) mys!

fick besked i förra veckan, den 21/12 om att vi kommer kunna söka legitimation, och det endast för att mamma ringt och tjatat (jag ringde ett par ggr men det går ju aldrig att nå dom ansvariga så mamma som var ledig erbjöd sig att ringa och tjata på icke-lunch-tid...) dock fick inte jag något mejl skickat till mig, utan mamma fick skicka sitt vidare... sammanlagt hade dom skickat mejlet till tre st, och det är betydligt fler som väntar på besked.... är såå trött på jordbruksverket och deras klydd. inte okej att få vänta så lång tid på ett besked som faktiskt avgör hela ens framtid och kostar en hel del pengar (och har kostat i form av utebliven inkomst sedan 15/7!)

men nu e d  klart, jag är lättad och glad, så nu ska jag inte klaga mer :)


RSS 2.0