mina fina


dom gör mig så glad, mina fina pälsklingar! <3



















sorry för kassa autobilder med skarp blixt o dåligt fokus. o inga bilder på melv o vince. men man kan inte alltid vara på topp!

idag har jag bara längtat hem

somnade på soffan igår. igen. det är så himlans skönt att somna på soffan, men det kanske är för att det är en "förbjuden" sömn, man försöker se på tv o vill se på tv, men orkar inte hålla sig vaken. ungefär som att somna på bussen. jävligt jobbigt, men jävligt skönt!
sen är det inte lika kul att vakna kl halv tre o ge djuren mat och borsta tänderna för att kunna gå o lägga sig^^

va så djävulskt trött i morse så jag sov till 8. men hann ändå städa lite till marsvinsgrisarna o gå en ganska lång runda med beckan i det helt underbara vädret! ville verkligen inte till jobb idag. men man får ju inga pengar av att sitta på röven va, (eller jo, vissa får ju det^^ ). men hela dagen har jag bara längtat hem, tittat på klockan och bara väntat på att den skulle slå 18 så jag fick åka hem!

har haft bajsångest hela dagen idag och igår. men jag vill stå ut o jobba en månad till.. =/

ska mysa med djuren o jonse nu o äta lite sorbet, kaktus med citron smak! vi ville ha lite mys eftersom det är vår första (och enda) kväll tillsammans denna veckan! o det var inte lätt att hitta något hyffsat nyttigt och gott som min mage tål =S hoppas den är god :)



update: sorbeten var supergod! smakade som sodapops, dom där sura grön/turkosa godisflaskorna me socker på. mums!


Vila i Frid Lolita

i förrigår kväll när jag utfodrade djuren såg Lolitas öga inte alls alls alls bra ut. det har varit lite inflammerat innan men jag har tvättat det med ljummet vatten så har det blivit bättre igen. men i förrigår var det jättesvullet och varigt :( o tunn(are) hade hon blivit i kroppen, o hon var väldigt blek om nosen (bokstavligt talat).
ögat såg lite bättre ut igår morse, efter att jag tvättat o grejat med det på kvällen,  men hon kändes mattare...
lånade hem ögonsalva från jobb, men igårkväll var hon inte alls pigg och låg bara på sidan och var blek o kall. hade henne i en handduk hos oss hela kvällen och i morse låg hon död i sitt hus.. skönt att hon kunde somna in själv..
sov gott finaste lolitan<3



nu har jag inga fler dvärgisar. det senaste halvåret(?) har alla fyra gått bort ganska tätt.. men nu har dom träffats igen på andra sidan tillsammans med rexan o phillis!

nu återstår det här hemma en hund, en kanin, fyra marsvin och en guldis. har några skruttiga dvärgar på jobb som ja tänka mig att ta hem, Humle o Humla bl.a. väldigt skruttiga men snälla som få! men jag väntar tills det blir trångt på jobb......

vincents kissa-blod-historia kan bli en lång en.., lämnade in ett urinprov hos vet i måndags o igår ringde vetrinär-anita mig och sa att det var mycket blod i urinen men hon kunde inte se några tecken på urinvägsinfektion. men det beydde inte att det inte var det, men hon kunde iaf inte se nåt. hon sa att det kanske kunde vara en polyp som blödde, men det kunde man bara se med ultraljud isf.. ska fortsätta med baytrilen i 7 dagar till o se om det hjälper... tillsammans med tranbärsjuicen.. orkar inte mer tråkigheter nu :(

ur en fin tallrik


det är så mycket roligare och godare att äta ur en fin tallrik!





spagetti, jonas köttfärssås o tomater med pestovinäger(?). Mums!


skönaste snubben


elliot är nog den skönaste snubben jag känner. hur söt är han inte? ;)




kan ju tilläggas att den rödrutiga kudd-filten brukar ligga på golvet,
troligtvis är det ninusen som bäddat med den inne i tunneln, åt elliot ;P

kanske nästa vecka...?

igår var en riktigt dålig dag. vaknade halv nio och skulle köra typ tjugo i tio. och tisdagar ska ju vara en av dom (få) dagarna där jag faktiskt ska hinna träna, gå med hunden och städa till djuren om det behövs. men jag hann ingenting och stressit blev det :( sen blev det stress stress stress mellan jobben o hem innan stallet och sen till stallet oxå. fick olympic o hade helt glömt att han va spö-rädd så jag red med spö första kvarten och han bara rusade runt med huvudet högt och jag fattade ingenting tills ridläraren sa till mig att va försiktig med ridspöet.... ååh! men sen var han ju helt speedad hela lektionen :( dessutom hade maria (som rider i min grupp på lördagar) haft honom lektionen innan och använt sina egna tyglar, som är helt i skinn utan några "knoppar" på, alltså inga "stopp" och tydligen så är mina ridhandskar ganska slitna så jag hade ju inget grepp alls om tyglarna och vi hade hoppning................ ja, missnöjd med allt var jag igår verkligen. dessutom var jag på rysligt dåligt humör! somnade i soffan halv elva.

hade tänkt gå upp tidigt o va på jobb tiidigt idag. o tjäna pengar!  men jag orkade bara inte. sov till 8 o va på jobb 9. hade ju kort dag (jobbade till 13) så jag kunde gå en långrunda med beckan när jag kom hem o äta osv hemma. skönt!

ska snart iväg till stallet. har ont i magen o är stressad. måste försöka göra upp ett bättre teori-schema framöver o inte sitta o stress-hitta på nåt en timme innan jag ska vara där^^
är verkligen inte alls på hugget att jobba till tio ikväll. verkligen inte :(

har fått förlängt mitt vik på EF en månad till iaf.. är både glad och inte glad... glad för att det är ett skitbra extrajobb där jag kan välja mina tider själv och tjänar ändå ganska bra! plus att jag trivs bra med kollegorna osv.. men sen orkar jag inte jobba såhär mer! blir superstressad av att inte hinna gå långrundor med becks, träna, städa till djuren och hålla ordning här hemma. och tänker varje vecka att nästa vecka ska det bli bättre, ska komma i säng i tid och gå upp tidigare. men det händer liksom inte. men kanske nästa vecka....?

det är inte jag som luktar

dagen började seeegt. så jädrans trött! men så kom vi i säng alldeles för sent igår oxå =/ men jag kom iväg o fick lämnat kisseprov hos vetrinären (inte mitt, utan vincents :P) och sen inom fruktpågarna o köpte frukt o mjölk till EF. sen har jag haft fullt upp verkligen, hela förmiddagen! varje måndag får vi blomsterbud med buketter att ha i entrén eller lobbyn eller vad man nu kallar det, på varje våning och då ska förra veckans slängas om dom inte är fina fortfarande.... och vattnet byter jag några gånger i veckan o senast i fredags. men fy f-a-n vad äckligt det luktade idag! riktigt klöks-nästan-kräks-äckligt! kom aldrig o säg att djur luktar äckligt, blomvatten luktar äckligt! höörk! =O
fick säga till alla som kom i närheten att det är inte jag som luktar !

när jag va inne o vattnade blommorna hos chefen (jag vattnar blommorna överallt o inte bara inne hos chefen/erna) så frågade han hur jag trivdes och jag svarade att jag trivs väl, gillar kollegorna osv. hörde att jag lät lite ointresserad typ, eller så.. som att jag egentligen kanske inte trivdes liksom. men aja, han hörde nog inte det^^ men han sa iaf att han och dom han pratat med (om mig tydligen?) tyckte om mig och ville att jag skulle jobba kvar för jag gjorde ett bra jobb! när jag sa att W:s sjukskrivning var slut på torsdag så sa han att det nog skulle kunna fixa sig, om jag ville ha mer jobb ;) jatack sa jag! det vill jag ju egentligen. man måste bara få gnälla lite när man är trött o inte hinner se varken sin fina pojkvän eller sina älsklingspälsklingar<3

efter djuraffären var det bara att sätta sig i bilen o åka mot lund o gå på royal canin kurs... fick goda baguetter, en ryggsäck, en campingstol och så vann jag en ipod! hahaha! så sjukt :D när dom skulle dra vinnarens namn önskade jag "inte jag inte jag inte jag" men när dom sa "ni kanske vill veta vad ni tävlar om?" och det var en ipod så sa jag "jag vill vinna" och så ropade dom upp mitt namn! trodde jag somnat o drömde. men jag vann =D jävligt kul faktiskt :)

va hemma typ lite innan 23 så nu ska jag ge djuren mat o hoppa i säng. ska bara varva ner (= läsa mina favoritbloggar... :P)

helgen i bilder. och text.


fredagsmys med chokladpudding o sånt gott.



fin lördagsfrukost med inspiration av  polichinelle (http://polichinelle.webblogg.se/2010/september/frukostbilder.html)


smörgås med leverpastej o gurka, havregrynsgröt med banan kanel o mjölk kobbs te Himla Gott och bravo juice.

eftersom det tog lite tid att arrangera och fota den fina frukosten fick jag kasta den i mig^^ sen fick jag skynda mig till ridningen! Hade Hella och det gick Så Bra! är så nöjd med min ridning och var riktigt stolt över mig själv =) börjar hitta tillbaka nu.. :P
blev långfika som vanligt, och nu har dom öppnat på nytt i cafeterian =)
fick lite ärenden uträttade, köpte spån o träpellets till djuren och hämtade ut vincents medicin o en sväng på eko:- hann vi med! fick köpt present till Alicia som vi skulle till på kvällen samt lite annat onödigt^^ :P
stress in i duschen o stress iväg!


hade nya prickiga finaste klänningen från H&M på mig :)



var först hemma hos alicia o jonsson o åt lite kaaagor och drack cider o drinkar. sen stack vi till paddys men där var knökafullt och jävligt hög ljudvolym! så vi stack till happy (fd escape(?)) o kollade/lyssnade på pedalens pågar! oxå jävligt hög ljudvolym kan tilläggas. kom hem i rimlig tid, jävligt skönt faktiskt :)

sov länge länge idag. till elva! hade ångest för att hela dagen hade gått =( men jag o mamma åkte iväg o fick handlat lite på coop sen stack vi till en loppis i tygelsjö. fick köpt massor av fina tallrikar/assietter och lite dl mått o sånt. och en cool kameraväska som jag ska ha som vanlig väska =)


en tjuga för denna fina kameraväskan =)


massa fint porslin! älskar udda enstaka tallrikar... =)


bjöd mamy o bror på finfika med nya porslinet =) pappa äter inte kakor så han tog bara en kaffe, tråk! bjöd ju på frödinges kladdpepparkaka! såå goott!






annars har vi fått gjort en massa mer idag =) vi har slipat ner o grundmålat vår pidestal vi ska ha i badrummet. vi har klippt gräset och dragit upp äckelväxten/roten på framsidan, lagat soffan som gett med sig. stort tack till pappi som tog lite tid från rättningen och hjälpte oss =)

nu ska vi äta fiskgratäng o se film me bror! underbar helg verkligen!

lyssna o njut!

lyssna o njut!


älska livet

fredagskvällen var mys. hade alla marsvinen o kaninen o hunden o jonasen i soffan såg crazy heart och blev stört sugen på att åka till södra USA och umgås med rednecks och lyssna på countrymusik och älska livet.
har inte lyssnat på så mycket bra musik på sista tiden, mest blivit radio.. men har nu efter filmen lyssnat igenom ett par godingar och nu vill vi gå på konsert! nu nu nu! en vända på paddys eller fagans me liveband hade suttit fint oxå ska ni veta. men nu är det sängen som gäller. ridlektion imorgon och jag hoppas min fot inte gör för jävla ont!


idag är det fredag

bejb o jag sitter i soffan
o doppar ballerina kladdkaka i mjölk
o dricker Kobbs Himla Gott te i finmuggarna
o väntar på att chokladpuddingen ska stelna.
idag är det fredag.


det var Dragan

vincent kissar blod. igen. det har gått nästan exakt tre månader sen han var hos vet senast och försäkringsperioden är på tre månader. jag skulle ta med kvittot o kopiera det på jobb (man får väl utnyttja lite?:P) och skicka in dom i nästa vecka, då det är tre månader på onsdag. men idag kissade han blod igen. så det blir till att ringa vetrinären imorgon o be om en snabb tid! börjar likna philles blodkissande historia men jag hoppas det bara är urinvägsinfektion :S


fick världens chock när jag gick igenom mina vetrinärkvitton för att hitta det senaste... såg kvittot från philles operation på djursjukhuset, den operationen där kindtänderna slipades, som inte gjordes ordentligt som jag sen fick göra om på erikslust... när jag såg vilken vetrinär som utfört operationen stannade nästan hjärtat! det var Dragan. samma vetrinär som (inte) behandlade rex hans sista kväll, när vi fick åka in akut. samma vetrinär som felbehandlade min kollega A:s hund och även sa till min kompis J att det inte fanns något att göra för hennes kanin, det var bara att avliva.. det är flera år sen o kaninen lever fortfarande. idiotvetrinär!

bättre än jag

vaknade med halsont i morse, alldeles försent dessutom! skulle gå upp 7.30 men vaknade 8.30.... behövde väl sova antar jag? :)
stalljobbet gick bra igår, det blåste inte (för en gångs skull!) men jag hade (och har fortfarande) tokont i min fot! fattar inte vad jag gjort, måste varit för jag traskade runt i mina älskade trasiga o-fotriktiga conversisar igår. men jag kände inget då, men när jag kom hem hade jag ont och när jag sen sprungit runt i stallet i 4,5 timme dog jag nästan av smärta! och idag är det inte bättre, och då har jag ändå hade mina träningsskor på mig på jobb hela dagen!

jag passar verkligen inte att jobba bakom en skärm, vid en telefon. jag vill jobba med kroppen, inte med huvudet (nu lät det väl oxå jävligt begåvat, men ni förstår vad jag menar ;P) jag vill känna efter dagens slut att jag har jobbat, vill inte bara ha ont i huvudet o ögonen (eller fötterna för den delen :P)
när jag kom till EF idag så stod det massor av disk o väntade på mig. sen när blev jag deras slav?! blir sjukt irriterad på att plocka undan efter folk, som om dom är bättre än jag? hur svårt är det att sätta ner sin smutsiga kaffekopp i diskmaskinen? hur svårt är det att ta sin tomma pantburk o lägga i bland dom andra tomma pantburkarna? nej, vi lämnar allt precis där vi står, för vi är ju ändå lite bättre... tror att om jag nu skulle jobba heltid på EF så skulle jag passa bättre på våning 3..där är det mer sammanhållen känsla, alla hjälps åt, mer eller mindre, men så sitter oxå cheferna på våning 2^^
men det är pengar.

för övrigt så sitter jag här helt alena. okej, inte helt. har två marsvinsgrisar bredvid mig i soffan och en kanin som klättrar på mina ben och en hund som oxå ligger här nånstans. men jonas är inte hemma. han är hos min pappa med min bror och spelar poker med pappas pokergäng. först var jag besviken på jonas att han åkte iväg när jag äntligen har en ledig kväll o tid för långpromenad och mys i soffan. men när jag kom hem hade han städat hela huset och våttorkat alla hyllor och badrummet var skinande rent! då kan man inte vara sur längre :P sen är det ju himla kul att han vill umgås med min familj <3

världens sötaste fluffboll



är hon inte världens sötaste fluffboll, Lilla Moln? :)

bara att hämta i trädgården

idag är det sol! så himla härligt! hade tänkt va på jobb vid 8, men orkade verkligen inte masa mig upp så tidigt, så jag drog mig till 7.30 o var på jobb kl 9 ist :) härligt när man kan välja sina tider själv!
hade tänkt köra hem vid tolv o njuta av solen men tji fick jag. det var nåt möte och dom skulle ha mat o jag skulle fixa o trixa o greja så jag var inte hemma förrän 13.30 :(( men det blev en härlig runda med mor o hund ändå och sen har jag ätit en stor portion fisk o potatis till middag. mums! :) o några grönsaker hade vi inte hemma, men då är det bara att hämta i trädgården...! åh vad jag älskar att ha trädgård! :D

ska köra mot stallet o kvällsjubb om cirkus en halvtimme. jag orkar egentligen inte alls och är inte ett dugg pepp på det, men ... =/ utan det hade jag inte fått rida mina 2 dagar i veckan så det är ju helt klart värt det! önskar bara man kunde effektivisera det hela lite.... =/ känns drygt att va där till 21.30... =/

men jag gläds åt att jag kommer få ungefär 6000:- för extrajobbandet fram till i fredags iaf :D goa pengar in på sparkontot :) är man van att leva på en halvtidslön så känns det Mycket med nästan dubbelt så mycket helt plötsligt ;P har dessutom rätt mycket pengar kvar av augustilönen :) skönt att slippa känna sig stressad av pengar, för en gångs skull^^





kändes som jag valt fel dag för lite trashigt rockig klädsel =/ tror inte man impar på engelska o tyska kunder med håliga converse...? men men :P

idag var jag grym!

idag är jag så sjukt nöjd med min ridning, så himla jävla nöjd! :D
Zeb har haft inspänningar den senaste veckan eftersom han springer med högt huvud annars.. men idag tyckte inte ridlärar-lisa att jag behövde spänna in dom eftersom han gick så fint redan! och det var snabbt han gick fint, inte efter några 40 minuter här inte ,nej han gick fint direkt :D så idag klickade vi, zebbemannen o jag. den hästen är underbar och är en av dom bästa i stallet! <3

snö har varit ute o busat hos mig idag, han börjar bli tam nu :) jag borde ha hanterat honom mer men trots att jag varit dålig på det så är han inte rädd för handen, inte uppe iaf,...i buren är han fortfarande lite rädd faktiskt.... =/

ne nu bör jag sova. jobb imorgon.....

var är Snö?

idag vaknade jag 7.33. hade inte hört klockan eller märkt när jonas stack till jobb.  trött? jadå.
men idag börjar jag 10 så det gör ju inget :) mamma kom vid 8 o vi gick en runda med becks. o givetvis blev det sol fem minuter efter vi kommit in igen^^ o nu ska det vara fint väder i eftermiddag, imorgon o torsdag. ska försöka hinna njuta av solen o få lite d-vitamin i mig.

blev lite städning hos gris-djuren. och så såg jag att Snös hjul hade hoppat av ställningen, tänkte det var bäst att se så att han var i buren...men det var han inte! var börjar man leta efter en snabb smidig liten hamsterbebis?! nånstans får man ju börja o jag började i lådan under hans bur. och där låg han :P bland alla marsvinshanddukarna! han njöt den lille rackarn :) men han var törstig så han blev nog inte så ledsen att jag hittade honom ;)


en tradig måndag

jag har suttit i soffan hela kvällen. för en gångs skull. och så har jag inte haft marsvinen uppe. nu har jag dåligt samvete för att mina fina försummas :( men det kan inte hjälpas, det får bli dubbelmys imorgon, för nu måste jag verkligen sova. är dödens trött och jag vill vara pigg imorgon när det är ridning! :)

nu blir det spikmatta, min rygg dödar mig! :( huvevärk har jag haft hela dagen oxå, inte najs alls!

i lördags var det släktträff/fest som mamma ordnat. det var riktigt trevligt och god mat [mackatårta] :) när "dom gamla" gått hem tog "dom mellan-gamla" ton och tjoade att nu var det fest på riktigt ;P
en del tog det mer seriöst än andra och vissa blev ordentligt fulla. det blev slickar i örat (dock inte släktingar emellan) och fyllesnack och michael jacksson-dans, o kul var det!
som tack för städhjälpen bjöd mamma på thaithai på söndagen, som vi åt till film och valtråk^^
på söndagen var vi ju även o rösta, givetvis^^ och så var jag på bio med S och såg I rymden finns inga känslor.










yttrandefrihet - inte för alla.

är så trött på allt tjat om SD hit o rasiter dit, så nu måste jag själv yttra några ord. man får tycka som man vill, man får rösta som man vill och man är inte rasist bara för att man röstar på SD. är trött på alla trångsynta-jag-skäms-över-sverige-fucking-människor som tjatar om att SD är rasister. ja, det kanske dom är, vad vet jag? men jag tycker varken moderaterna eller socialdemokraterna har något vettigt att komma med och det som ligger närmst mig och det jag märker av varje dag och stör mig på, det är det som SD tar upp. men jag är inte rasist för det. bara jävligt trött på all slapphet i detta mes-landet.

man gillar inte allt hos något parti, inte heller hos SD, långt ifrån! men att rösta på M eller S är som att rösta på pest eller kolera. skaffa fram ett parti med en BRA ledare (utan betalningsanmärkningar och annat fusk) och vettiga åsikter, så ska ni se att SD inte är så populära längre, men i brist på annat så......................


och jag log

idag har jag spenderat hela dagen i stallet. hur mysigt är inte det? :) fick dessutom en ny härlig fleece av mamma som jag myst runt i..mm :) var ju givetvis inte där själv, utan med bästa petra o bästa maria, när alla dom andra gått hem efter fikan :)
fick hella idag, o från början gick det bara inte! vi klickade inte alls och jag red skitdåligt. men efter ungefär halva lektionen hände nåt (jag slappnade av?) och då föll det på plats och vilket tjusigt ekipage vi blev! när vi travade av hästarna/avslutade så hade jag hella i riktigt fin form och ridlärar-jenny avbröt sig mitt i en mening o sa "bra line!" och jag log. log tills jag satt av :P nu längtar jag till tisdag. ridning! :) hästnörd har jag blivit. men vadådå ;P

fredagskvällen spenderade vi i soffan till repriser. hur fan kan man visa repris av criminal minds kl 21 på 5an? det har fan vatt skit på tv hela sommaren och jag är less på det. slutar snart se på tv helt. och hyra film varje dag har man ju inte råd med....vad gör man då? ja just det. dom får fan skylla sig själva, ha lite bättre utbud på filmer o serier på tv så står man kanske ut med reklamen, för att slippa joxet att ladda ner............................
somnade vid 23 och vaknade kl 05 i soffan. gav djuren mat o borstade tänderna o gick o la mig o sov till 9. sov 10 timmar och är ändå trött idag! :S


håret känns bättre nu. jag har väl vant mig... men alla på EF tyckte det var jättefint och verkligen jämt färgat (bra mamy!) och när jag kom till djuraffären sa E bara "OJ" ^^


inte som jag ville

fick färgat mitt hår idag, men det blev inte som jag ville! :( ville ha det oranga som jag hade för en månad sen..men nej. nu är det typ RÖTT. hoppas det blir lite ljusare iaf för det väldans mörkt. vågar nästan säga chokladfärgat, fast mer åt det röda hållet :( vet att Alle tycker jag passar bättre i mörkt hår än ljust, men detta blev lite för mörkt :/
kollade både på H&M o Maxi men ingen av dom hade något som var oranget i hårfärgningsväg. (o maxi har då en hel vägg med olika färger!) det närmsta var "bärnsten" vilket jag tyckte såg ganska oranget ut på bilden, men nu i håret ser det inte alls oranget ut! och det blev ganska exakt som färgen på förpackningen^^ blööh. aja, det är inte urblekt som innan iaf..........

fick handlat min klänning idag oxå. men jag struntade i den underbart fina jeanstoppen! oj va strong jag känner mig. men det tog emot...så fin är den! men blir det förlängt extrajobb en månad till ska jag ha den :) och ett par easy tone(?) skor att ha på jobb! med balansbollar inbyggt som tränar ben och rumpa när man går o står :P men det är om extrajobbet blir förlängt. annars får vi hoppas på en fetinglön! men det mesta ska ju in på sparkontot  iaf....

nu tycker jag jonas kan komma hem så vi kan gå o lägga oss. han har varit hos pappa o spelat poker och jag o mamma har fixat i lokalen till släktfesten på lördag, ska bli kul faktiskt :) o fint har vi gjort det :)

har inte haft kväll med jonas mer än i måndags denna veckan, antingen har jag varit iväg eller han, känns lite trist men va gör man? kan ju inte hindra honom från att göra nåt kul som idag, när jag varit i stallet två kvällar! men imorgon (efter vi har fixat klart i lokalen^^) så hoppas jag på en filmkväll med min man!

idag blåser det

idag var det kul att ha teori. jag börjar gilla det. paniken är inte lika påtaglig längre :P jag är alltså inte rädd för barnen längre! men det är ju världens bästa ungar allihopa, dom slåss om vem som ska hålla mig i handen på väg ner i stallet :P kanske jag kan bli en bra förälder en dag ändå ;)

stallsysslorna rullade på som vanligt men givetvis så har det stormat idag, det är ju onsdag. tror det är 3e onsdagen av 5 som det stormar! stormar det alltid i malmö eller är det bara på onsdagar? brukar inte tänka på det men nu har jag mer ensilage i håret än vad jag har matat hästarna med!

är sjukt mör nu, varit en lång dag minst sagt! gick upp 6 o jobbade till 21.30! ska ta upp melvin o vincent en stund o titta klart på medium, och sen ska jag sova såå goott :) imorgon börjar jag 10 och jag ska inte stressa! det är ett löfte till mig själv!

normal igen

idag är jag normal igen. mitt vanliga, lite gladare jag, igen. skönt det. för igår var mest skit.

fick en tid hos tandis igår så min tandställning kom på plats igen. skönt, ett stressmoment mindre..^^ jobbade i djuraffären igår, fastän jag sjukat mig på EF, men jag mådde ju lite bättre då. ridlektionen på kvällen gick bra, hade Zeb och han är världens gosigaste häst :) han är klockren med sina pussar, som jag lärt honom, nu.. funderar på om jag ska träna "hov" med honom oxå... o kanske "snurra runt"..? men får fråga först så att det är okej, men han har helt klart potential den hästen :) ska ha med mig lite godis idag oxå, så han förknippar MIG med godis o konster ;P
lektionen var sjukt rolig o hård! var helt mör i kroppen efteråt, precis som det ska vara! :)

det tråkiga med tisdagsridningen är gruppen vi rider i.. Vi har så himla mysig fika med vår lördagsgrupp och börjar det nån ny i den gruppen säger vi alltid till denne att vi fikar och att hon är väldigt välkommen att joina :) men tisdagsgruppen har nån sluten jävla fika för sig själva, fastän man sticker in huvudet i klubbrummet där dom sitter så säger dom inget, dom bara glor på en! ju mer jag tänker på det ju argare blir jag! jävla bitchgrupp! :O tur jag har ingela där :)

av någon märklig anledning var jag ganska pigg i morse när klockan ringde 6.. hur kan detta komma sig? det kändes inte ens motigt att gå upp. kanske för att jag hade en paus från det igår? jobb gick bra idag och jag fick hjälpt A mycket uppe på våning3 (eftersom mina egna arbetsuppgifter räckte i typ 2 timmar^^) o hon ble jätteglad och tackade mig o sa att jag var duktig och jag kände mig som ett barn, helt överlycklig att någon tycker jag gör något bra! är man svältfödd på bekräftelse då eller?
för övrigt misstänker jag att "chefen" i stallet inte gillar mig, vilket är sjukt stressande. tycker jag gör så gott jag kan och har lärt mig rutinerna o uppgifterna snabbt.. men det känns ändå som att hon tycker att L som hade mitt jobb innan gjorde allting så mycket bättre...... vet att L hjälpte henne med fodret när hon delat ut hö/ensilage men grejen är att nu har det börjat en nybörjargrupp som behöver massa hjälp mitt i utfodringen av ensilaget så jag hinner inte alls bli klar i tid eftersom jag är den enda i stallet som dom kan fråga om hjälp! lite irriterande... blir ju skitsent för mig då jag inte är klar förrän 21.30 typ :(

efter EF körde jag  inom mobilia för att köpa mig en klänning jag tittat ut på H&M men hittade en sööt jeansblus oxå. det lever en liten shoppoholic-djävul i mig som skriker åt mig att kööpaa meeraa. har rätt bra med pengar kvar denna månaden o lön om 1,5 vecka knappt så kanske man skulle unna sig den dära blusen ändå? blir 450kr med blus+klänning sen har jag 50kr rabatt vid köp över 400:- o sen 50kr ytterligare rabatt så 350:- för båda blir det. jag tror jag unnar mig. har märkt att jag inte alls har så mycket roliga kläder nu när man ska vara fin varje dag :P
hade dock tänkt unna mig ett par fina höststkor i "mormorstil". men men... kan man få allt?

blev en powerwalk med mamy o becky när jag kom hem sen körde jag lite benträning här hemma. orkade inte köra ner till gymmet.. men det tog nog rätt bra, benen är skakis nu! :P skönt o träffa mamma har knappt sett henne på flera veckor ju!

ska till stallet om cirkus 30 min och jag funderar på om jag ska ta en dammsugning. eller inte. det kan ju faktiskt jonas få göra när han kommer hem.... :P

som en tickande bomb

ångesten vill inte riktigt ge sig. jag är trött o svullen i ögonen. hade varit skönt att skita i allt idag o bara dra täcket över huvudet.
fick ringt tandläkaren iaf, o fick en tid idag för att sätta fast min tandställning. igen. tur jag inte betalar något för mina tandläkarbesök^^ hade blivit urfattig!

jonas ringde innan, när allt kändes som värst, innan allt släppte och jag kände mig som en tickande bomb eller en bägare som sipprade över. jag var arg o bitchig mot honom och slängde luren i örat på honom. som om det var hans fel?! smsade när jag lugnat mig lite o förklarade situationen o bad om ursäkt. han ringde upp o lät orolig. genast så kändes det inte bättre längre och jag var ledsen o arg igen. blev arg på honom som rivit upp det igen. men han är ju bara snäll, jag vet det, varför blir jag då så arg?

fick ett brev från en läkare för ett tag sen, om min panikångest, läkaren frågade om den hade lagt sig o att jag skulle höra av mig för om jag inte gjorde det så avskrev dom mig. jag får nog höra av mig, för den har uppenbarligen inte lagt sig!

vilken jävla skitdag. fattas väl bara att jag ramlar av Zeb ikväll :(
men värst känns det att jag faktiskt sjukade mig. känns så jävla dåligt o ruttet o onödigt o.... =(

när det blir för mycket.

idag sa allt stopp. nu räcker det. jag orkar inte mer.

gick upp 7 för att tvätta (inte tvättat på evigheter typ, när ska man hinna? o tvätthögen växer..) när jag slängt in tvätten gick jag hem o städade till djuren och gav becky mat o åt lite själv. tvätten hängdes upp och ny in i maskinen och jag stack ner till gymmet. han gymma i 17 minuter innan jag var tvungen att sticka hem igen. "bättre 15 min om dagen än inget alls" har jag hört. en snabb skål gröt o en dusch, kläderna ville inte som jag ville o klockan tickade.... becky ville inte kissa eller bajsa för att jag var stressad, o ännu mer stressad blev jag. slängde in henne hos mamma o sprang ner o tog tvätten som hängde på tork. när jag kom hem för att lämna det brast det. jag kunde inte sluta gråta. jag har inte gråtit på jättelänge, men nu bara forsade tårarna. jag tänkte att jag måste ringa o sjuka mig, men kom inte ihåg vad företaget heter jag jobbar på! efter nån minut hade hjärnan samlat sig så pass att jag kunde ringa o U sa att jag skulle stanna hemma om jag inte mådde bra. hann bara lägga på sen satt jag på golvet o storgrät en lång stund. jag orkar uppenbarligen inte ha det såhär. jag hatar mig själv för att jag är en sån skör jävla människa som inte orkar jobba hur mycket som helst och tjäna massa pengar. kanske är det för att jag egentligen inte värderar pengar så högt som jag inte bara kan jobba på såhär? jag tror det är för att jag inte vet om det blir förlängt eller inte som jag inte orkar. jag brukar orka stå ut om jag vet att det är en tidsgräns, att den 30e är det slut.. men jag har på känn att det blir förlängt och då är det inget slut liksom...

ska gå o hämta becky hos mamma igen o gå en längre runda med henne. hatar att jag försummar henne. att jag är så ego att jag vill träna istället för att gå en längre runda med henne. hade det varit fint väder hade jag kanske skippat gymmet idag o gått en längre runda, men ändå. det är inte hennes fel att jag jobbar så mycket :(

nu mår jag lite bättre. elliot ligger o värmer min mage o gör mig lugn. men jag är jävligt besviken på mig själv, har inte sjukat mig en enda gång på snart 4 år, hur kasst jag än mått fysiskt eller psykiskt.. så detta känns som ett jävligt stort steg bakåt. men jag skulle bara jobbat 2,5 timme så jag tar igen det imorgon.
ikväll är det ridning, ska bli skönt att få tänka på nåt annat då.

en för kort helg

varför är man bara ledig två dagar på helgen för? det går alldeles för fort! :(
natten till lördag vaknade jag av fruktansvärda magsmärtor och trodde på allvar att jag skulle dö! var helt säker på att jag var tvungen att ringa ambulans och bli akutopererad och rädd var jag :S men till slut (tog en halv imodium plus) kändes det lite bättre och jag försökte få lite mer sömn.....

hade inte ont i magen när jag vaknade på morgonen igen, kändes bara..konstigt.. men efter vi städat till djuren kom jag iväg till ridningen o fick felixen<3 hade hoppning o vi fick hoppa höögt! skitkul var det :D men sen kom jag på att han hade knutor på frambenen som L trodde var "överansträngning" typ och kände mig skitdum som valde att hoppa dom högre hinderna.... :( men han tyckte iaf det var kul o stack nästan med mig, vilket man inte kan tro om den annars ganska trötta hästen :P
blev trevlig fika som vanligt o jag råkade stanna typ 30 min för länge^^ hade en tidsplan för dagen....

efter dusch o lite fix här hemma (finaste älskling hade städat medans jag var i stallet o roade mig :)) så stack vi till maxi o handlade lite inför grillkvällen med kusin o vänner.

o jag fattar inte hur det gick till men vi var klara i tid och hade tillochmed fixat sallad o såser o allt innan våra gäster kom (som för övrigt kom i tid! min kusin o jag är ungfär exakt lika mycket tidsoptimister^^)
eftersom det var lite tråkigt o duggit valde vi att sitta inne och äta, o vilken mat! så jädrans gott o alla satt helt tysta o åt! :P

hade den roligaste kvällen på länge, men sjukt mycket skratt och spel och underbart sällskap :D ja, det var så himla kul bara :)

efter folket hade gått somnade jonas o jag i varsin soffa till hipp hipp och vaknade vid 03 av att brandlarmet satte igång och jävlar vad rädda vi blev! men det brann ingenstans och vi (yrvakna som vi var) fattade absolut ingenting..

idag var vi sugna på att åka till skäralid en sväng men efter att ha blivit nobbade av det tilltänkta sällskapet så sket vi i det, kändes inte lika roligt att åka dit ensamma! så vi tog en promenix här hemma o gick o tittade på vårt drömhus<3 o "pallade" plommon från "trädgården" där :P

kändes som att denna dagen skulle bli skittradig men nu ser det ut att reda upp sig med mat o film hos pappa ikväll :D


djuren mös medans vi städade :P


på väg till bords


felicia o kusin<3


himmelskt gott...


i norge äter man alltid mat på mackan.. nudlar på knäckebröd är tydligen en stor hit...?


felle jag o bror


vi grillade marschmallows(?)


hade sjukt kul, o johanna skrattade genom näsan?

en sengångare

idag skriker hela kroppen; NEEEEEJ! jag vill inte jobba idag. allt känns jobbigt o motigt o jävligt trööögt. kan ju ha att göra med att det kändes som fredag igår, av någon anledning.. så idag borde det vara lördag! o jag längtar till ridningen imorgon! hoppning :) trodde att nu när jag rider 2 dagar i veckan o jobbar där en dag i veckan så skulle jag "tröttna" o bli lite mätt på hästeriet. men nej, tvärtom! jag längtar till varje lektion och på torsdagen när jag spenderat två helkvällar i rad i stallet borde jag vara glad att slippa åka dit, men nej, jag vill rida! härligt :) så imorgon är det ridning och jag vill ha lördag NU!

hade satt upp att jag skulle börja jobba 9 idag, men frukosten på EF är 8. men jag orkar inte stressa dit för att äta en macka... visserligen hade jag fått en timmes extra betalt men nej, jag sover hellre en timme längre! :)
det är så konstigt, börjar jag 8 o går upp kl 6 (samtidigt som jonas) så blir allt jättestressigt trots att han gör frukost medans jag gör vid mig och fixar lunchlådan osv.. när jag går upp 7 (när jonas cyklar till jobb) o har morgonen för mig själv, gör egen frukost o fixar allt själv, då har jag helt plötsligt tid över att läsa reklamblad till gröten eller blogga! kanske är jag en sengångare mellan 6-7 på morgonen. kanske.
idag är inte min mage samarbetsvillig :( aj..

idag har jag ätit choklad

idag när jag kom till jobb(EF) stod där en stor ask med choklad i "köket". tänkte först inte ta någon chokladbit, men efter att ha gått förbi den jädrans asken allt för många gånger "råkade" jag ta en. sen två till. för det var nog den godaste chokladen jag ätit! wooh! undrar bara vilken sort det var? lika bra att inte veta kanske^^ säkert något dyrt, det smakade dyrt :P

i övrigt har jag varit nyttig idag. o alla andra dagar. faktiskt. är trött på att känna mig fet o fläskig. men ju mer jag tänker på att jag ska bli smal, ju mer sugen på godis glass pizza o allt annat sånt tjoffs blir jag :(
hann med en sväng på gymmet idag och det var så jävla skönt! har inte tränat på..länge. så det var välbehövligt även om det bara var en kort sväng på ellipsen så är det en start. igen.

började jobba 10 idag. skönt! känner att jag kan leva med schemat jag har nu..
mån 8(eller 9)-18
tis 10-18 (sen till stallet direkt)
ons 8(eller 9) - 13 typ. stallet 17-21.30
tors 10-18
fre 9-18
så hinner jag ju träna o gå med beckan och eventuellt städa o tvätta lite oxå :P

häromdagen frågade Ulf mig om jag skulle vara intresserad av en heltidstjänst om det skulle vara aktuellt... vad säger man? :P man säger "eventuellt" :P A ska ju gå upp i tid i oktober o E tycker inte vi har tillräckligt att göra på jobb för att vi ska gå två på halvtid (vilket vi har, men det beror ju på vad man tycker är viktigt att få gjort^^ :P)
o ska vi ha barn senare så för att få en en någorlunda mammapenning måste jag ju jobba heltid ett år..... man måste tydligen planera såntdära i god tid^^ :P
men än så länge flår jag på o jobbar dubbelt, o slipper ta jobbiga beslut :P man kan ju hoppas att W får förlängt sin sjukskrivning nån månad till så jag kan få lite extra cashicash i spargrisen :)


egentid

så himla härligt att ha lite av mitt liv tillbaka, o min egentid :) kom i säng lite sent, precis som det ska vara ;) sen har jag haft världens träningsvärk sen lördagens ridlektion och igår blev det många tunga lyft så jag la mig på spikmattan igår o då somnar jag oftast direkt :P och är oxå jävligt trött på morgonen...! vet inte vad det beror på? så det var jag i morse såklart. tanken var att jag skulle gå upp 6.45 o äta frukost med min man, men jag orkade inte :P och behövde ju inte heller!

men 7.30 gick jag upp iaf och har städat till grisarna.. man måste hålla efter dom små nerskitarna annars blir det kaos där inne^^ det är precis som att dom är duktiga o kissar i sin låda när där är rent o fräscht, men så fort det blir skräpigt med massa hö o tollar på golvet så börjar dom även kissa där och då blir det riktigt äckligt! nu räckte det att sopa o byta i deras låda/bur :) ...som jag försöker göra varannan dag..

nu, efter en kopp te, ska jag o beckan gå en lång runda. häärligt väder idag OXÅ! har varit jättefint väder varje dag i över en vecka! riktigt trevligt, fastän det såklart ska vara så när jag jobbar dubbelt o inte ens hinner gå ut med min hund :(
ikväll är det ridning o hästbyte! är lite nervös vem jag kan tänkas få... :P felixen som jag haft hittentills på tisdagar är ju en av mina favoriter så jag hoppas det blir någon bra!

nej, nu ska mjukisarna o gympadojjorna på!

btw!

min förkylning/halsont försvann, gav med sig ... TJO för ffs! :D jonas däremot har snart varit sjuk i 2 veckor.. jag TROR att jag har lite bättre imunförsvar än honom, men jag är inte säker? :P stackars min man. :S


tillbaka i verkligheten

kl 06 ringde klockan i morse. tjoohooo hojtade både jonas och jag o studdsade ur sängen. eller inte.

blev jobb 8-12 idag sen var där inte mer att göra! blir lite sur på sånt... vad ska jag göra i stan en hel timme liksom? varför skulle jag tvunget vara där kl 8? ...hinner inte hem om och in o örla inne i stan är inte lönt..... så jag körde bort till jobb o satte mig o njöt av solskymtarna på gården med en metrotidning och ett knäckebröd :P

fick inte riktigt pratat med dom på EF idag om arbetstiderna men jag fick skriva ett "önskeschema". hur ofta får man det? nu skulle man ju fått önska lön oxå, så hade det varit perfekt ;P
önskade iaf att få börja 10 på tis (eftersom jag har ridning på kvällen och vill orka rida....) o tors (eftersom jag har stallet på onsdag till 21.30 typ, så jag orkar jobba på torsdagen^^) o 8-9 mån ons fre. o det verkar som det skulle gå bra,... så då hinner jag ju träna tis o tors fm om jag vill det :)

men så blir jag lite hagalen o snål..... tänker att jag kanske skulle pressa mig lite mer och jobba från 8 varje dag istället och tjäna pengar! 2 timmar minus både tis o tors blir 4 timmar i veckan o på en månad blir det typ 20 timmar o typ 2000:- ..... skulle jag verkligen inte orka? det är väl inte så farligt?
men sen vet vi ju inte om det blir ytterligare förlängt och ska jag orka i längden får det nog bli såhär.... hagalen eller ej!

så imorgon börjar jag inte förrän 10! (som just nu känns helt meningslöst, varför ska jag börja så sent? är det ens lönt att jobba? blir ju bara nästan 3 timmar.........osv) men samtidigt kan jag inte bestämma mig om hur jag ska utnyttja tiden! ska jag sova längre? ska jag träna? städa(sortera kläder behövs iaf)? ... ska iaf gå en lång runda med beckan o inte gå upp kl 6, räcker ju med 7 :) sen ska jag njuta av Min egen tid!





sötaste hamsterkillen på jobb.
hade jag inte tagit hem lille snö hade nog denna herren fått följa med!
han är så fin och hur trevlig som helst :)
ellerhur annika? ;)

superhärlig

min helg har varit superhärlig! :) fredagen blev mys i soffan. vi skulle se film men datorn ville inte visa nån film så vi somnade till mord i sinnet, eller något sånt^^
segt som fan att gå upp nio på lördagsmorgonen, men ridning stod på schemat och det är ju kul! o vilken lektion det var! helt jävla underbar skitkul:D o vilken träningsvärk....... :O :P markarbete med grapy, älskade grapy<3 :)
efter ridningen for vi iväg till abbekås för att fira Lisbeths föräldrars bröllopsdag :) åt på hamnkrogen och jag var inte överdrivet imponerad av maten o dyrt var det! men pappi o lisbeth bjöd ;)





efter maten åkte vi hem till lisbeths föräldrar för att äta kaaaoga! o kakor blev det...ujuj. åt så vi sprack! o sen pratade vi politik :P men det bästa av allt var när vi gick upp på vinden o hittade supercoola skinnfåtöljer med armstöd i teak, från ikea faktiskt! tror dom är från 60talet och dom levererades hem med först tåg, sen fick dom hämtas på stationen med traktor! DET NI! men uj så fina dom är!<3 fick även med oss ett nattduksbord i teak som jag så gärna vill ha men inte vet var vi ska placera det..... :S :P






jättefin solnedgång på vägen hem

såg film, Salt, hos bror på kvällen och kom i säng i lagom tid. skönt!


söndagen började med låångpromenad på rekan...där kaninpesten härjar! fy vad hemskt det var! :( det började så härligt med solsken men sen var det bara massa sjuka o döda kaniner överallt och det luktade lik! (vet inte om det var en tillfällighet eller om det faktiskt var alla döda kaniner som luktade?! :S)
efter rundan tvättade vi beckans tassar och skorna fick stanna ute..urk!




efter frukost i solen tog vi en sväng på mobilia då jag hade presentkort och checkar o grejer på H&M som var tvungna att användas ;P köpte en jättefin gul kofta och en brun väska och en långskjorta...vet inte om jag ska byta lånskjortan till en klänning eller om jag ska köpa klänningen OXÅ... :P mest för att jag behöver fylla garderoben liksom^^


handlade lite på malmborgs och sen blev det öb och özen.

när vi kom hem tog vi ett ryck i trädgården och klippte ner fruktträden och buskarna utanför, samt klippte gräset! men först fick ju djuren beta det långa gräset :P det blev riktigt fint och när vi var färdiga satte vi oss i varsin trädgårdsstol o läste i solen. det är livet!





kl 17 var vi hos jonas pappa för att äta kräftor. det är verkligen inte min grej...det är bara inte gott! o verkligen inte värt jobbet......^^ men goa ägg-och-räk-mackor blir man mätt på ;)

hade med oss lite köttfärs och kyckling o andra grejer så vi kunde laga mat till veckan och mat blev det! köttfärslimpa, köttbullar, biffar och kycklinggryta på thailändskt vis, som är den godaste av alla :)
blev lite godis o kakor till filmen och nu är det slut på svullandet...typ.^^

ÄNTLIGEN FREDAG!

asså ingen kan nog förstå hur mycket jag längtat efter denna fredagskvällen, ärligt talat! fy fan vilken helvetes vecka det varit! o sjuk har jag blivit. såklart^^ nu är det fredag och älskling står o gör varma mackor åt oss, det ska vi fannemig njuta av ikväll. o efter dom varma mackorna ska vi äta jordgubbar o glass. ja,det ska firas att det är fredag idag!

igår började dagen med fruktansvärt ont i magen. o när man har ont i magen fungerar inget :( jag ville bara gråta..men till slut fick jag tagit en imodium plus o kom iväg till EF...
vill egentligen inte "överäta" dom, utan bara använda dom när jag inte har något val.... eller när jag stoppat i mig något dumt.. men grejen är att jag har inte ätit något jag inte tål på hela veckan! så det måste vara stress... :(

men dagen flöt på o när jag hade en timme kvar eller något hade jag inget att göra, för hon som ger mig uppgifter satt i möte.. så jag frågade på stans om dom behövde hjälp med att scanna kort eller något sånt som jag kan o har gjort innan... men jag fick inte rätt på datorn o programmet så jag gick upp med lådan igen men till Annica o Britt för Amelie som gett mig lådan gått på lunch. o Annica o Britt flög i taket när dom såg när kuverten var stämplade, dom skulle varit inscannade i måndags-tisdags när jag scannade, någon hade alltså missat dessa kuverten. panik i huset och det slutade med att annika o jag fick sitta på kvällen o scanna kort... så det blev ingen kort dag igår heller... kom väl hem vid halv nio...... MEN det var trevligt att träffa Annika iaf :)

idag tog det emot att vakna kan jag lova. kunde bara inte öppna ögonen så jag fick duscha för att vakna till. gick bra på jobben idag ändå. fick reda på att tjejen jag jobbar för på EF ska vara sjukskriven september ut iaf! både bra o dåligt för det är sjukt bra pengar, men jag vill inte jobba såhär mycket :( men vi skulle göra upp ett schema i nästa vecka så jag kanske kan börja 10 på tisdagarna när jag ska till stallet sen...blir lite maffigt med 13 timmar hålligång^^

nej detta var ett sjukt tråkigt inlägg (som hela veckans inlägg varit iofs^^) men jag mår inte alls bra just nu, vill bara skippa alltihopa o återgå till mitt liv, med träning, sömn, becky o tvätt o städning o trädgårdsmyspill. men det går inte. o det är ju goa pengar när dom kommer nästa lön ;P

när ska jag hinna bli fit igen?

det är ju varmt som fan idag! märkte det när becke o jag var ute o gick, o jag hade alldeles för mycket kläder! det var ju svenit kallt i morse....^^ efter en lite prommis fick djuren komma ut i trädgården en sväng, det var ju rätt längesen sist, vädret har varit HÖST senaste tiden.. men inte idag! :)
så fick jag dessutom städat till dom små, när dom inte var ivägen ;P

fick plockat undan här inne lite  o vattnat salladen o tomaterna o jordgubbarna i trädgården.. och sitta ner i 5 minuter (samtidigt som jag kladdade ner lite stödord till teorin idag) o nu har jag mer energi! tänk vad lite trädgårdspill o djurmys kan göra! nu ska stallkläderna på sen e d jobb till 21-22 nåt. huuh..
när ska jag hinna träna o bli fit igen? känner mig fetare o fetare för varje dag som går! o ändå hinner jag knappt äta!

just nu njuter jag

åh vad härligt det är att vara hemma!
blev ju jobb 7.45 typ - 12.45.. o det var väl ganska kul. men det är så jobbigt när man är på ett nytt ställe o inte vet riktigt vad som ska göras (kändes ju likadant i djuraffären när jag var ny där) o man får fråga om allting o man inte bara kan göra något eget liksom.. det händer ju aldrig att jag står sysslolös i djuraffären för jag vet ju alltid vad som behöver göras, men så är det inte på ett nytt ställe, som på ef idag. men det gick ganska bra trots allt och alla är ju så trevliga :) Annica tyckte jag passade som receptionist. haha. tack..eller? :P

blev en vända, eller nej två förresten, hos tandläkaren idag^^ efter dom slitit o rotat i munnen i  40 min tyckte jag att tandställningen satt PERFEKT. alltså den störde inte alls, och hur ofta händer det?! men jag hann inte mer än ut på parkeringen förrän ståltråden sa "fjong" o hade lossnat. så jag fick vackert promenera tillbaka igen o lägga mig i stolen... nu, peppar peppar, sitter den iaf.... men jag är rädd att röra mina tänder mot varandra för den kommer säkert lossna igen då^^

har ätit min lunch/middag o läst lite bloggar o nu ska becky o jag gå en runda... funderar på om jag ska lägga mig en stund o vila sen men jag vågar nog inte det, tror inte jag kommer vakna i rätt tid till att hinna till stallet, även om jag sätter alarmet^^ så jag får nog ta o städa till djuren eller nåt. har tusen grejer här hemma som behöver göras, har kläder på hela skrivbordet och det behöver dammsugas o djuren behöver bytas till osv.. men när fan ska man hinna? känns lite maffigt att ha stallet oxå, ovanpå allt jobb... men imorgon är det iaf "bara" jobb 8-18...

o om jag får klaga lite till (vilket jag får för det är ju Min blogg ;P) så är det väl så himla typiskt att dom ska asfaltera om vår parkering nu, denna veckan! när jag ska köra aptidigt (o måste gå genom hela området till bilen) och ska snabba mig hem om som igår innan ridningen, har man 15 min på sig att byta om o sen sticka igen så är det liite drygt när det tar 5 min att gå till bilen o 5 ifrån den....... hej 5 min som blir över^^

nej nu är det sol igen så nu blir det prommis!
jag saknar mitt liv^^ men ett par tusingar extra är alltid välkommet :) har jobbat typ 17-18 timmar extra på tre dagar tror jag... o sen blir det väl 4,5 timme imorgon o 4,5 timme på fredag...? sen får vi se!

RSS 2.0