saker jag vill ha

jag kände att det var färdigshoppat för mig, för ett tag, efter senaste storshoppingen på H&M. men så tänkte inte mitt shoppingbehov.. fick nyhetsmejl från H&M och jag brukar sällan gå in o kika, men idag gjorde jag det. kanske för att jag är smått uttråkad och missnöjd med hur dagen blev, kanske kände mitt sjätte sinne att jag skulle finna kärleken... kanske kanske.. men hjälp säger jag bara! vilken fantastiskt jävla fin klänning! jag tappade helt ärligt andan här hemma i köket. GE MIG! 299 riksdaler kostar vackerheten och den ska bli MIN! fyller ju snart år.... :)




sen vill jag ha dessa fina söta underbara skorna, dom har jag spanat in sen innan men kan inte bestämma mig för vilken färg? blommiga? korall? svarta? alla? 199:- stycket.



En ny väska behöver jag oxå. min andra är ful o tråkig o kanske lite sönder... :P dessvärre väldigt lik denna i den bruna modellen därför tar det emot att köpa den bruna, fast jag gillar den bäst. men denna gillar jag oxå.. känns somrig o passar fint till min mörkblå sailorjacka.. 199:-



denna färgen gillar jag oxå. passar till det mesta. (men själva väskan i sig gillar jag den ovan bättre med flätorna..) o eftersom jag har svarta skor så känns en brun väska inte så rolig... (men vem säger att man inte kan köpa ett par bruna skor oxå....?;P) 199:-




Denna är fin. lite stor kanske? o lite rörig? men fin :D 249:-

LJUVLIGA brödkorgar, eller vad man nu kan tänkas vilja ha dom till :) 99:- för båda H&M HOME.

inte frisk idag ändå, trots allt

jag är inte frisk idag ändå, trots allt. men idag är det min mage som är sepebajsjäveldum :( har helt sjukt nog mått väldigt bra psykiskt under dessa dagar jag varit hemma o trallat med snor i näsan. ingen stress ingen ångest inget magont. men igårkväll när jag insåg att det var jobb idag, på allvar, så fick jag svårt att andas.. sen om det var för att jag inte kunde somna jag fick svårt att andas eller om jag inte kunde somna pga svårt att andas vet jag inte riktigt, men andningen bråkade i alla fall. i morse kändes det som att jag inte sovit alls i natt, jobbig känsla det där, men givetvis har man ju sovit^^ gjorde mig klar för jobb o strax efter frukosten fick jag jätteont i magen.. gick på toaletten och gick sedan ut med beckan men magen blev inte bättre... och då blev jag jättestressad för jag åker inte till jobb med bråkig mage, när jag ska vara iväg 11 timmar idag! jobbar jag 4 timmar och sen hem om innan djuraffären är det ok, men är jag hemifrån 7.30-18.30 så går det bara inte. bara tanken ger mig magont. och det måste vara just det, tanken som ger magont! har inte ätit något annorlunda, som jag inte tål igår! :O åt en skål sojayoghurt och två kardemummabullar, med endast smör på 3 halvor och litelite jordnötssmör på en halva, vilket jag ätit flera kvällar utan problem! knappt märkbart liksom.. annars tål jag ju inte nötter.. sen åt jag en chokladbit, men den är inte heller boven i dramat för det brukar jag tåla. o till det drack jag vatten.. har druckit blåbärssoppa (som jag inte vet om jag tål?) dom andra kvällarna, men inte igår just för att jag skulle jobba!

blir så arg!

klockan tickade mot 8 o magen gav sig inte så jag ringde o väckte mamma o bröt ihop i telefonen.. orkar inte ha det såhär! när jag lugnat mig lite gick jag upp till mamma (där jag lämnat beckan för mamma skulle kissa henne vid lunch) o pratade med henne lite, bestämde att jag skulle ringa psykolog-åsa o försöka boka in lite tider igen.. hade ju sett fram emot att träffa mina gulliga kollegor idag, men nu vann ångesten och det känns inte alls bra :(

sen har jag mått skit idag. värre än måndag och tisdag då jag verkligen var sjuk! har frusit som fan o bara hängt typ. la mig o sov 40 min med johnny på axeln men jag mår inte bättre nu.. bajsandning, frusen o trött. sen att det är världens kallaste, skittråkigaste väder idag gör inte alls saken bättre.

imorgon är jag frisk

hade först tänkt jobba idag, men i morse bestämde jag mig för att stanna hemma idag med, och verkligen försöka bli frisk ordentligt istället för att stressa massa. så det blev sov till 10.00 o sen gick jag o mamy en riktigt lång o skön runda med becks. vädret var grått men helt vidnstilla o varmt, riktigt skönt :) "tur" det inte har varit sol idag för då hade jag varit tvungen att greja i trädgården och det är nog ingen höjdare när man är sjuker^^

nej istället blev det rensning här hemma. har sorterat papper och annat skit som bara läggs på hög och man aldrig har tid att ta tag i. precis lagom sysselsättning en sjukdag som denna när man måste ta det lugnt! :) sorterade ut massa tidningar jag fått av mormor (ja, hemmets journal och allers är faktiskt riktigt bra tidningar, massa tips recept och roliga artiklar :)) för mammas kollega ville ha korsorden och jag har inte haft hjärta att slänga alla tidningarna, knappast miljövänligt! så jag fyllde med glädje en stor ikeakasse med tidningar ;)

Johnny hjälpte mig.. :)









han satt ovanligt stilla (han älskar att sitta kameran när den kommer fram så han är lite svår fotad ;)) o ljuset var bra, så jag fick lite söta bilder på pippi. men han satt o fluffade upp sig o va trött så han ser lite ut som en tjock kyckling ;)

sen har jag städat till djuren idag och Johnny har fått lite nya pinnar i sin bur :) är riktigt nöjd med dagen och snart ska jag mot stallet o jobba kväll. Beckan ska bara ut en sväng först!




Tulpaner är så himla vackra! blir så glad och vårig av dom :)

Monkan ringde förut o frågade hur läget var o när jag kommer tillbaka till jobb, hon hade fått ansvara för porttelen när jag inte var där och hon tyckte det var traaaaadet :P
blev så glad när hon ringde! dels är jag utsvullten på mänsklig kontakt.. hur klarade jag mig innan med bara djuraffärsjobbet? :S o dels så tycker jag så mycket om henne! :) så imorgon blir det jobb så då får jag vara frisk :) och jag tycker faktiskt det ska bli lite kul... :) det är roligt att höra att man är saknad när man är sjuk ;) tror detta var precis vad jag behövde.. att vara hemma och bara ta det lugnt, utan massa måsten. o sova ut! härligt :) får verkligen hoppas jag får sjukersättning för tis o ons (mån är ju karens) fastän jag har timlön, men dom jag har snackat med säger att det ska vara så.. att jag ska få ersättning. annars blir jag arg vill jag lova!! men den tiden den sorgen! :P

hemma idag oxå.

jag mår lite bättre idag men inte bra :( o jag kände att det var bättre att stanna hemma från EF idag oxå o vila, så det fick bli så! trots att jag bara jobbade 3 timmar igår och tog det lugnt hela dagen var jag helt död på kvällen o mådde sämre än sämst :(
Har tappat mitt smaksinne nu oxå :((( det är fan det värsta med att va förkyld, man måste ju kunna smaka det man äter! :O sen har jag bajsont i huvudet vid ögonen o mina öron börjar knastra, så det går säkert ut i öronen nu oxå. jävla brutal förkylning måste jag säga! men förhoppningsvis går det över snart... körde ner honung o citron i mitt te förut. skitäckligt blev det men det ska tydligen va bra? ;)

gick en sväng med becky o mamma förut, lyckades pricka in när solen kikade fram :) anars idag har jag bara sovit o slappat framför datorn o kelat med mina gosar.

becky o johnny delade på mina frukostrester i morse ;)





helgen

Lördagen började med barbackaridning på finaste Tabu. helt ärlgt, jag är KÄR! vilken fantastisk häst!! det gick skitbra och jag var så nöjd :D trots skavsår i röva :P
efter en kort fika med bästa ridgruppen åkte jag hem o bytte om lite snabbt o sen stack vi till moblia en sväng o lämnade tillbaka filmer, lite kläder (o köpte lite nya ;)) o handlade mat till söndagsmiddagen. o även lite gott att dricka till kvällen.
hann med en långis på rekan med beckan o sen fick vi svira om o bege oss mot bunkeflo o förfest hos emil innan vi stack till fagans.
tanken var en lugn kväll med lite dans på fagans, men det var svinmycket folk så nån dans blev det inte precis o sen kom Monkan dit o vi var inte riktigt nöjda med kvällen så vi ville dansa meeer. begav oss til swingin, men kom inte in denna gången heller! :S :P så vi stack till harrys men det är ju rena skiten det stället så vi skippade det oxå o gick o åt hamburgare på max. sen hem o förlorade en timmes sömn :(
 



söndagen var fantastisk. jag o mamma gick en lång runda med becky o sen städade jag o mannen lite här hemma o fixade käk till johanna o johan kom vid fyra. blev grillad kyckling, potatis i ugn o sallad på frukt o annat gott till det. supersmask! sen hade jag gjort en jordgubbspaj till efterätt som oxå var väldigt god :)
vi pratade om resan o bestämde resrutt och vi är sjukt taggade inför detta :D låt det bli sommar NUUUUU!


sleden_tjej_87

idag har jag faktiskt varit hemma från EF, för jag blev jätteförkyld igår och i morse var det sjukt mycket värre! så jag sov till 10.20 o sen körde jag ner till apoteket o köpte nässpray o ut med becky sen gick jag o la mig en timme till faktiskt! har precis käkat lite mat o ska bege mig mot djuraffären.. har inte råd att missa allt jobb idag och imorgon är det ridning så då ska jag ju jobba ;)

härligt väder blev det idag ändå :) såg ju helt galet svart ut i morse! o nu är det dessutom ljust till halv åtta på kvällen eftersom vi flyttat fram klockan :) så då kanske vi kan gå en långis med beckan ikväll på rekan kanske rentav?! :) för jag orkade inte gå nån jättelång runda innan, men nu mår jag faktiskt lite bättre :)  


johan o kusinvitamin. viss likhet kan man ju se, jag menar var är alla djuren nånstans? ;)

gnälligflickvändeluxe

så jävla segt det är att köra o hämta nån mitt i natten. usch vad jag hatar det!! :( okej om det är nån stor balluns dom varit på, men om dom bara druckit två öl känns det sjukt omotiverat att klä på sig o köra genom hela stan för att hämta^^ speciellt när man är tröööött och har ont i magen! :(( gnälligflickvändeluxe.

i morse va det våfflor till frukost och jag ville så gärna smaka. det var såå goott. men fan vad jag haft ont i magen idag bara för det :( jävla mage :( i övrigt har dagen varit fruktansvärt skitseg. jag har fått jonas sjuka tror jag, som han haft i snart 2 veckor... mår sisådär inte skitbra o har grymme skallebanken o ont i halsen. o det har varit skittråkigt på jobb dom senaste dagarna. tror vi behöver lite fler afterworkar så att stämningen blir lite roligare lite oftare....

o i djuraffären känner jag mig mest överflödig. anna är klar med djuren när jag kommer så jag får göra sånna roliga o viktiga saker som att städa akvarierna, fylla på foder i spannarna, göra spån och sandpåsar o bära in varor. o städa. o får E bestämma så behöver det inte städas, alltså behövs inte jag..

häromdagen gjorde jag det jag FASAT för att jag skulle göra sen jag började jobba i receptionen på EF... jag svarade i telefon i djuraffären och sa: "Välkommen till EF" killen i andra sidan luren hade ingen humor och brydde sig inte om att jag har två jobb och blandar ihop det lite.. men det gör jag nog inte om fler ggr^^ sjukt pinsamt iaf.

nej nu borde jag köra så att jag kommer i säng i hyffsad tid. barbackaridning imorgon! jeeej :D

bildmix från veckan...


Finaste pippin :)


Johnny ska vara med precis överallt.. :P


Torsdagsoutfit


Vincent o Melvin är experter på att gömma sig. tror dom^^



Fredagsoutfit.

Superkul att göra oreda i mattes lugg tycker Johnny

..Och sen bajsa lite i den...

shopaholic?

"asså du har nya kläder varje dag, är du shopaholic?"

Ja, är jag det? Jag älskar att handla kläder! Men jag vill köpa dom billigt :) och just nu har H&M så extremt mycket snygga kläder precis i min smak :)


Outfit onsdag (dagen då kommentaren ovan kläcktes. tilläggas kan ju att kjolen är typ ett år gammal o från kappahls rea, linnet köpte jag i Ullared i somras, koftan är ganska ny, köpte den i gbg när vi var där nu i vintras - på en MQ-outlet ;))


Ny klänning, samma modell som min älskade prick :)


Ny söt sommarklänning


Samma likadan kofta som min gula favorit!


Svart vår/sommar/höst kappa för 200:- perfa när man ska ut o svira i klänning kalla sommarkvällar :)


Min älskade sommarjacka. Helt fantastiskt snygg underbar perfekt är den! :D


ett tveksamt köp? hur cool som helst, men när använder man en sådan? o den sitter inte skitsnyggt där bak :P man ser vääääldigt bootylicious ut ;) lutar nog åt att den får återvända till H&M... =/


En ny söt skjortklänning :) ...ja, jag älskar klänningar!

ja, jag kanske shoppar lite mer än jag borde.. men med rabatter o grejer så kommer vi inte ens upp i typ 1250:- för 2 jackor, 3 klänningar, 1 kofta o en bralldress. vet inte vem jag försöker överbevisa. mig själv kanske? fröken som kläckte kommentaren läser i alla fall inte min blogg! :P

smakar kaka

kardemummabullarna vi bakade blev svinigt jävla goda! smakar som kakka :)

körde efter det här receptet men minskade på sockret o bytte ut en del vetemjöl mot grahamsmjöl samt tillsatte lite havregryn och vetegroddar på måfå.. :) 
 
kardemumma och kanel är mina favoritkryddor och jag skulle kunna smaksätta allt med dom. kanel är jättegott i köttfärsås och köttgrytor faktiskt :)

e flitig måndagskväll

idag har varit en riktigt bra dag på jobb! alla var glada efter i fredags, utom amelie möjligtvis som nästan tömt sitt konto ;) haha. men det var kul att träffa alla idag, stämningen blir så annorlunda efter man festat tillsammans :)

har varit svinmätt hela dagen, sen i helgen då antar jag. fast egentligen har jag inte ätit så mycket i helgen! men men, fick tränat ganska hårt med 30 min spinning som uppvärmning och efter träningen , DÅ blev jag hungrig!
eftermiddagen gick ganska snabbt i djuraffären o sen va det hemmåt!

kvällen har vi spenderat i köket. vi har bakat solrosbullar, kardemummabullar(släta bullar med kardemumma i, sen bytte vi ut en del av mjölet till rågmjöl o hade i lite havregryn så att dom blev lite nyttigare. dom luktar underbart och ser fantastiskt goda ut så det är dom nog oxå :)) och så gjorde vi oliv-och fetamuffins! perfekt innan träningen mål!
svängde även ihop en pastasås med lite gammal skinka vi hittade i kylen :P och färska champinjoner, broccoli och purjolök.

en flitig måndagskväll med andra ord. älskar att vara huslig :) jag skulle varit hemmafru! oj vad jag hade bakat o grejat :)


suga ut det sista

då var denna helgen till enda. en riktigt bra helg har det varit. den har kännts lååång för en gångs skull o det är nog tack vare att jag var ute på galaj i fredags :)
det var en trevlig afterwork med fina kollegor, dom är ju faktiskt helt fantastiska! :) men paddys var för trångt så vi gick till fagans en sväng. sen ville folk till swing in och efter många om och med gick även vi dit. men vakterna va otrevliga och översittare så även om jag faktiskt till slut blev insläppt trots min ringa ålder så ville jag inte gå in. och då hade jag helt plötsligt sjukt dålig attityd. jag o monks gick o åt köttbullar o sen åkte vi hem.

tror jag hade en liten smart typ i hjärnan som sa åt mig att ta det lilla lugna eftersom jag faktiskt ville rida på lördagen.. lite synd att vi inte va så på g som dom andra som verkade dansa hela natten på swingan. men tappar man sugen så tappar man sugen. vi får ta igen det på nästa aw...om ett halvår^^


fina prickiga klänningen som jag fick många fina kommentarer om :D tänk att en simpel h&m klänning kan ge en så mycket beröm! när den dessutom krympt i tvätten så den blivit för tight o allt..... (?) :P

lördagen började med sega ögonlock! men jag mådde förvånansvärt bra efter så pass mycket alkoholande natten innan! blev ju både drinkar cider o shot... fick pallrat mig till stallet och fick rida Tabu. Var lite skeptisk till en början eftersom hon är ett ganska kinigt sto, men vi connectar himla bra i stallet och hon var ju fantastisk o rida! lite småkär blev jag allt :) sen var det fika och en sväng på mobilia o hemmakväll, o sen hem o promenera i det vackra vårvädret! jonas o jag gjorde pizza o blev så mätta att vi inte orkade äta våra 2kg godis som vi köpt!


birdie ska smaka allt som vi äter. oftast sätter han sig i maten oxå, men ibland nöjer han sig med att stå vid sidan o sträcka sig så långt det går för att se vad som finns i tallriken. han nöjer sig inte med att man bjuder från skeden, kan ju vara annat i tallriken.....


dagen idag började vid halv tio. o moooln. man skulle blitt såndära metrolog, igår stod det SOL i tidningen. idag stod det MOLN. aja, det är ju bara att titta ut o skriva det man tror att dagen kommer bjuda på. för dom hade ändå fel, för sol blev det!
och tur är ju det :) hade bestämt med madde o cristian att vi skulle åka med hundarna till skärlid o promenera o grilla och det gjorde vi! men innan dom kom o hämtade oss kl 12 hann jag o jonas med en vända på mobilia, igen, där jag fick köpt en supersöt spegel till sovrummet samt en liten present till Monkan som ska göra sin sista cellgift på tisdag! :) och sen hann jag med en liten vända in på H&M :P

skäralid var fantastiskt idag. grillade korv först o sen gick vi en lång runda först längs vattnet och sen uppe i skogen. hur härligt som helst! och byn där skäralid/söderåsen ligger är ju världens finaste! tror dom samlat alla fina hus i den byn. där vill jag bo!

nu borde vi gå o lägga oss. min tanke var att gå upp lite extra tidigt imorgon o gå en lite längre morgonrunda med becks... hmm. måste bara suga ut det sista ur denna braiga söndagen....!






















bruten lårbenshals

glada glada har alla varit idag. vi ses ikväll! fa asså det är nästan lika bra uppslutning till denna afterworken som till julfesten! jag tror på en ball kväll :D jag o Monkan kommer ha jävligt ball iaf.

dessvärre har jag grymme träningsvärken från mina upphopp i onsdags. igår trodde jag inte att det kunde bli värre. men det kunde det. känns som jag brutit lårbenshalsen ungefär. ser ut så när jag tar mig ner för trappor oxå. jävligt osmidigt o jävligt osexigt. men men..

nu ska bara min drink slinka ner o mitt nagellack torka. blev klassiska prickiga klänningen idag. hade tänkt ljusa tighta höga jeans och söt blus men eftersom den kvinnliga förbannelsen just skulle hälsa på idag känns inte ljusa äckeltighta jeans som the optimala lösning så pricken får hänga med ut. igen. bästa klänningen som finns. lovar att visa bild imorgon! eller en annan dag. min uppdatering är ju lite si och så..

nu får jag lägga på ett kol. skulle varit på paddys för 10 minuter sen! bra där! hajj!


helt knäckt

seg dag med konstigt väder. pratade med hr-maria igår ang att jag har så ont i min rygg o att det var extra skitont igår.. idag kom hon o gav mig nr till en naprapat o sa att jobbet betalar. fick en tid kl 18.45 (snabba ryck!) o efteråt kände jag mig som en ny människa! minst 2 dm längre o 2 kg lättare efter knakande o tryckande o masserande. ska dit en gång till o då ska han visa mig några träningsrörelser o kanske trycka mer om det behövs! jag kanske är konstig men jag tyckte det var skönt när han nästa slet loss mitt huvud o alla kotorna knastrade. va lite rädd att han gjort mig förlamad, men förutom det var det en skön känsla :)
blev helt groggy efteråt o tanken var att gå o lägga mig tidigt ikväll...men det sket sig. fick städat till marsvinen o har myst med elliot lasse o molnis i soffan nu..jonas har johnny hos sig som sitter o knastrar o myser på jonas bröstkorg:)

johnny älskar att va inne i djurrummet o rota i marsvinsburarna o ibland flyger han upp o sätter sig på hamsterburen, vilket han även gjorde idag. men nu va Snö vaken o gillade väl inte att lilla johnny gick på hans bur så han bet honom i foten! jädrans hamster :P

imorgon e d after work med  EF! på Paddys ska vi käka o dricka gott :) o 37pers blir vi! helt galet :P det blir nog kul....!

så nu e det gonattt så att man kan va lite pigg imogon kanske :)

fredaglördagsöndagmåndagtisdagonsdag

tid. ge mig tid. tid att uppdatera min rysligt ouppdaterade blogg. 2 gånger i veckan känns lite småtråkigt va? men äh, jag kan ju sammanfatta veckan i ett låååångt inlägg istället ;)

fredagens outfit på jobb:




söt huvudbonad ;)

kommer inte ihåg jobbdagen ens, va alldeles supernervös inför kvällen eftersom jag o Jonas skulle passa barn. o inte ett eller två barn utan TRE! varav en liten bebis på 6 månader.. aldrig träffat ungarna innan o mamman är pappas kollega.
Men det gick superbra faktiskt! jag har tydligen rätt bra hand med bebisar för ungen var hur lugn som helst hos mig o somnade mot min axel efter lite tårar bara. har inte hållt en bebis på två år (när Annikas Melvin var liten höll jag honom en gång.. det är senst o det kanske inte ens räknas? för han blev ledsen o då ville jag inte hålla honom mer) men detta föll sig så naturligt! kändes som jag aldrig gjort annat! helt sjukt! dom andra två 3,5 o 5 år satt klistrade vid en film tills det var dax att sova, då läste jonas saga sen somnade dom fint båda två!

lördagen började med riiidning o hoppning. hade olympic. han är inte min favorit :S sen körde petra jag o ulrike till petras häst i skurup :) efter ett par timmar där åkte vi hem o jag hann typ duscha o sen var det iväg till Alex o Jenny för middag o spel! vi skulle va rediga o ta bussen o jonas skulle kolla upp busstider osv.. men han hade missat att titta vilken buss vi skulle byta till och var vi skulle byta. så jag tänkte att vi hoppar av på södervärn o tar sjuan, det gick iaf förut. men inte nu längre!! o bussarna gick inte alls där dom gått innan o dit dom gick innan o till slut satte vi oss i en taxi...90:- senare va vi framme! rena jävla rånet för fan!
kvällen va riiiktigt trevlig! vi blev bjudna på en snuskigt god lasagne, sen tittade vi på melodifestivalen (fel låt vann, men det kanske jag inte ens behöver säga? man kan ju undra vem som röstade fram danny o erik till toppen? ingen över 14år iaf....)
sen spelade vi spel o hade skitkul tills klockan blev tre o det var dax att åka hem!


outfit lördag!

söndagen var hur härlig som helst! vaknade vid halv tio o bakade scounes till frukost :) gick sen en låååång härlig promenad o städade lite när vi kom hem. bjöd mamma på fiskgratäng o hallonpaj på kvällen o somnade till en film på soffan :P


Johnny gillade mammas halsband :P

måndagen var skit. hade sån jävla rövångest hela dagen av någon anledning? fick åka o handla frukt o grejer till jobb på kvällen o jag va inom H&M o tröstköpte en jacka för att dämpa ångesten. det hjälpte lite för stunden iaf^^

tisdagen va lika skitt som måndagen. kände inte alls för att rida men kom iväg iaf och fick fantastiske Furato! alltså den hästen gör precis som man ber honom om o gör man lite fel så gör han ändå rätt! sjukt skönt att få rida en sån häst, då kan man fokusera på sådana saker som hälarna, axlarna, armbågarna osv som ofta hamnar lite i ofokus :P men ridlektionen gick skitbra o jag var glaaaaad! Desperata husfruar på kvällen o det blev en bra tisdag ändå ;) gick o la oss 23.00 (rekordtidigt!!) men försov oss ändå idag. 7.15 panikvaknade jonas o vi hade inte hört nån klocka eller mobilalarm^^

idag har in rygg varit skitdryg, har så jävla ont i min högersida att jag inte vet var jag ska ta vägen! sen kom en av cheferna idag o sa "du hade gjort det så bra igår på mötet, kan du inte fixa fram lite snacks o frukt till mötet idag oxå?" jag blir vansinnig!!!!!!!! jag tvekade o sa att det blir ju svårt isf får jag handla på statoil o där kostar frukten 7:-/st. då säger ulf att det är deras viktigaste kund så det fick jag göra! men om den viktigaste kunden kommer på besök, kan man inte va lite jävla förberedd då? ja va så jävla arg att jag säkert va otrevlig mot ett gäng människor som inte förtjänade o magnus va fin o ville ge mig en styrkekram men jag sa till honom att han inte fick det för då hade jag börjat böla, så arg va jag!! alla mina andra arbetsuppgifter fick ju liksom åtsidosättas för att fixa inför mötet o jag antar att dom vetat om mötet längre än sen igår???
en av anledningarna, förutom att jag får stressa för att dom ska verka så himla bra o förberedda och att dom inte bryr sig ett skit om mig o min planering, är att dom kan slänga hur mycket extrapengar som helst på att jag får gå ner o ´handla frukt o fyl på statoil iställetför att handla allt på coop när jag ändå är där o handlar till andra mötet, o sen när man ber om mer lön säger dom "det finns inte pengar till det" F U! jag scannar alla fakturor o jag ser vad det läggs pengar på!! april ut - sen slut! kan dom ju hitta nån annan att utnyttja.....

ikväll är det stalljobb o min rygg dödar mig :( fick lägga mig på spikmattan när jag kom hem o sen sov jag en stund. va ute en lång runda med becks på rekan sen körde jag lite träning här hemma, hopprep o upphopp o utfall osv. skulle nog tatt det lite lugnt med benen, kan knappt gå nu o ska traska runt i 4-5 timmar i stallet i klumpiga stallskor^^ somnar väl gott sen!



johnny ville sitta i mitt hår när jag hoppade hopprep och det gick ju inte. så då satte han sig på beckan o det gillade hon inte! men han höll sig kvar minsann! :P


det var den veckan det! hörs nästa fredag^^

torsdagsuppdatering.

klockan fem idag fick jag ångest. hur märkligt som helst, ingen anledning. mitt i allt på jobb. det bara kom. sjukt irriterande, är   j ä v l i g t    trött på ångeststkitet nu^^ o det har hållt i sig heeeela härliga kvällen tack för det! :(

hade tänkt baka lite bröd idag men det blev att vi bogserade hem alla djuren istället och nu är här väsen igen :D hamsterhjulgnissel och marsvinsgrisar som grejar i träpellets :) häärligt!
dock så har jag fått ändra lite i boendeordningen.. Melvin o Vincent får bo i en ikea under-sängen-låda medans Lasse, Elliot o ninan får bo i Vincents o Melvins 140-bur och ninus är INTE alls glad. hon har fått vara ute på mattan o rasta sig lite ikväll men på golvet får hon inte vara, i närheten av lister eller trösklar där dom sprutat gift.. kaninus kommer va vansinnig efter 6-8 veckor i bur :S :P

borde krypa till kojs nu... imorgon ska vi vara barnvakter och jag tror det kan va bra att inte somna i deras soffa..... :P



jag o birdie för någon dag sedan..


birdie vet nog inte att han är en fågel :P


kul att strimla hö :)


när jag strimlat alla tidningarna i buren kom jag på att jag har ju halm i förrådet^^
träpelletsen är ju inte så skön för små marsvinstassar!


jag vill uuut!

betydligt bättre

efter lilla psykbrytet häromdagen mår jag betydligt bättre. kanske för att jag fick ur mig massa ångest jag burit på? kanske för att jag "bestämt mig" för att det faktiskt finns ett slut på det här? jag vet inte. men det känns väldigt mycket bättre! ska försöka pilla ihop lite cv o skicka till några ställen jag tror jag hade trivts att jobba på :)

dock har jag varit så fruktansvärt äckeltrött denna veckan så det finns knappt! igår efter ridningen hade jag Ninus ute på golvet o la mig på mattan för att ha lite koll på henne så att hon inte kissade eller tuggade på mammas grejer, men somnade ganska snart o vaknade en halvtimme senare av att kaninus va uppe o klättrade på mig :P sen gick jag upp till jonas som kollade på film o där slocknade jag i soffan omedelbart :P

idag har jag dock inte sovit någon middag som jag brukar.. ska till stallet om en timme o känner nu att tröttheten börjar komma över mig....har varit märkligt pigg idag trots att jag var såå trött i morse. vaknade inte ens av klockan! slutade 12 idag, sen stack jag till gymmet o plågade mig en timme innan jag stack hem till mamma o hämtade becks för en promenix. efter lite lunch/middag hamnade jag här med pippi på axeln.
så nu är frågan, ska jag ta ett städryck till djuren (behövs!) eller vila mig 30 min innan stallet? hmm.

igår hade vi nog världens tråkigaste ridlektion. hoppningen brukar jag alltid längta lite extra efter, men denna hoppningen kan man lika gärna skippa... vi är alldeles för många för att man ska få ut någonting alls av lektionen^^ dessutom va hinderna löjligt låga! bara för att vi har några mes-tanter i vår grupp behöver väl inte ALLA hoppa 30cm??

ne, om man skulle göra något vettigt istället för att sitta här!

när det säger Stopp

idag gick det inte längre. är så trött på mitt liv just nu. allt är bara en kamp mot tiden, att hinna hinna hinna.. i morse var min mage bråkig. åt apelsin igår så jag får skylla mig själv och jag vet ju att det blir såhär, men när suget efter frukt sätter in....då är det inte lätt att stå emot!
men när magen är svullen o inte glad så påverkas hela humöret. man blir irriterad o känner sig som en ballong.. när sen hunden vägrar bajsa o bara vill jaga katter på morgonrundan och det sen är folk från anticimex o sprayar bort äckelmyror när man bara vill ta sina saker o köra till jobb, men man inte kan det för att anticimex inte låter en komma in i ens eget hus pga gift. o när man sen till slut kommer iväg hamnar i en bilkö som aldrig tar slut, o när ens nya byxor töjer sig så mycket under dagen att det känns som man pluffsar runt i en sopsäck, när detta är starten på en måndag, då ger man fannemig upp. när man sen tvingas glo på sig själv i giganstiska jättespegeln i duschen på gymmet efter man varit duktig o tränat o ser att man ser mest äcklig o tjock ut o inte så smal o bra som man känner sig av alla endorfiner som lurar hjärnan o när man sen blir skälld på för att man lagt grönsaker på fel ställen i djuraffären och ja, i princip aldrig gör någonting rätt där, då ger man fannemig upp igen.

när jag kom hem o skulle packa lite kläder tills imorgon, o inte hittade något jag kunde känna mig bekväm i så brast det. det var skönt, att få ut det. men nu är det verkligen uttalat, jag orkar inte. o det känns befriande på nåt vis.. att jag erkänner,  det funkar inte. jag tar livet av mig själv genom att jobba såhär o inte ha tid att andas. jag ger det april ut sen är det ändring! hu vad jag längtar! min tanke har varit innan att köra på o hoppas på förlängt fram till sommaren o sen vara arbetslös (har ju djuraffären) i sommar för att sen ta tag mitt liv till hösten...



i övrigt va helgen bra o lugn. var äckelsugen på att festa o bli full i lördags. iofs det enda jag längtar efter, förutom att sova. bli full. gillar inte alls känslan av att vara sugen på alkohol. men det är väl såhär det är att bli vuxen? man stressar ihjäl sig o längtar efter en sup på fredan?
men det blev ingen sup o ingen fest för mig denna helg. i fredags mös vi hemma hos mamma o i lördags var det först ridning o sen lååångfika o sen härlig promenix med becks i solskenet! sen körde jag mamma till tåget som skulle ta henne till Åre med jobbet o sen körde jag till Johanna o Johan. men jag yrade runt i säkert en halvtimme innan jag kom på vilket håll jag skulle köra på.. centralen-folketspark. borde va skitsimpelt. men det var det icke! sen gick jag fel i trapphuset oxå. våning 5 istället för 3.. kanske tur det inte blev fest o sup för min del^^

efter att ha slängt ihop en av dom godaste laxrätterna jag /vi ätit begav vi oss mot hemmakväll o köpte godis för 300:- o sen till en rickard för filmvisning. vi såg gullivers resor o somnade nästan allihopa i hans provisoriska soffa, en tältsäng.

gick o la mig ensam för jonas va på galaj med jobbarkompisar o sen vaknade vi av solsken o mobilalarm kl 9.30 söndag morgon. åt lite frukost o gick sedan en gigantisk runda på 1,5-2 timmar runt rekan, käglinge,oxie o köpte med oss lite bulls o åt brunch innan jag begav mig mot stan för att möta S o gå på bio (sämsta möjliga bio väder enligt mig!!) såg Trassel o den va bra! sen hem snabbt igen o ut med becks en runda till innan det blev mörkt :) älskling hade lagat mat, fiskpinnar(fast en finare variant än dom vanliga slaffsfiskpinnarna för 11kr) och bakad potatis, Mums!
Sen asade vi ner alla djuren till mors hus eftersom vi väntade Anticimex kl 8 måndag morgon. så nu är det tomt tomt tomt hemma o fy vad hemskt det är! hur kan man leva utan djur o ljud?!


hoppas på en bättre dag imorgon. nu är jag så himlans trött efter denna skitdagen så jag tror jag kryper till kojs. troligtvis rekordtidigt för mig, men nån gång får förnuftet vinna. funkar inte att lägga sig 00.30 o gå upp 06.30 o va igång 11 timmar o sen va trevlig o glad när man kommer hem..

torsdag

det här med att komma i säng i tid är inte min starka sida...

idag skulle jag träna. var så glad för att jag skulle träna, packade väskan o begav mig mot jobb... men när jag var typ framme kom jag på att jag glömt packa ner kortet för att komma in på gymmet. jävla skit!! så jag var sur o grinig hela förmiddagen bara för det :(  fick iaf lunchat på EF o sen fördrev jag en timme med en promenad ett par varv runt slottsparken tills det var dax att jobba i djuraffären. Där gick det bättre och jag var på bättre humör!
susade snabbt hem o hämtade jonse sen åkte vi till jägersro center där vi först shoppade på H&M litta, blev en stor skjorta o ett par chinos samt ett par tjocka strumpbyxor för 227kr. shoppa billigt is the shit ;) sen yrade vi runt inne på coop i flera timmar o letade efter honung o vegetarisk leverpastej m.m... försöker låta bli att äta kött och försöker även undvika hel o halvfabrikat med massa E-nummer i innehållsförteckningen...... nu kan jag knappt tänka tanken att äta saker på burk, typ köttfärssås eller så.. uuuh :S kände visst motstånd när jag köpte krossade tomater idag oxå... får väl börja göra det själv oxå.. :P


sen har vi bara käkat kvällsmackor o halvkollat på spiderman o denna kvällen susade förbi lika fort som alla dom andra.. måste verkligen ta ett ryck i djurrummet men jag borde verkligen sova nu oxå. fan vad jag är trött på att aldrig komma hem i tid någon dag o aldrig ha tid till nånting! :((( har fortfarande, sen typ tre veckor tillbaka, hela min garderob liggandes på skrivbordet i sovrummet... orkar inte o hinner inte ta tag i det. efter att ha varit iväg 10 timmar vill man bara sätta sig ner o aldrig mer röra sig igen!



igår blev en ångestfri kväll i stallet! :D när jag kom hem o hälsade så sa Johnny (som satt på jonas kudde) "kviddevitt" o så flög han i raketfart o satte sig i mitt hår! :P
idag har han varit lite grinig dock, han har humör den lille skiten. han vill ju gärna hänga i mitt hår på sidan eller i luggen men det känns väldigt obekvämt när man ska göra saker, t.ex äta eller bara liksom använda ögonen. men tar man honom med handen då o sätter honom på axeln blir han suuuuur! :P
när han är trött sätter han sig ovanpå buren o sover, så den gillar han nog :)

onsdag idag

Lite sådär lagom svårt att förbereda teori med en fågel som äter upp pennan för en....










i övrigt så är jag äckeltrött på min bajsångest som äter upp mig inifrån :( hade behövt lite psykologtid men hinner vekligen inte få in det i mitt schema :(
idag har det varit extremt och jag fattar inte varför! va typ klar med teorin så det var inget jag behövde greja med, bara läsa igenom anteckningarna en gång innan det är dax liksom......
hann iaf sova en timme nästan nu efter jag käkat o varit med becky, så jag orkar med kvällen. hoppas på en ångestfri kväll.....!



min goda somriga lunch :) ser ni tallriksmodellen?! okej, kanske lite fel proportioner med massa mos o mindre sallad. men jag äääälskar mos :D



lite halvkass bild på bördie and me. min blixt är så mjuk............ :P

en BRA tisdag

helt sjukt, när hände det senast liksom!? kanske för att det inte känns som tisdag idag...?

va aptrött i morse, men vi gick o la oss vid halv ett så det kanske inte är så konstigt. men jag har tagit mig igenom dagen o borde varit i säng för längesen, men fina petra från min ridgrupp ringde o snicksnackade lite hästar en timme eller två så klockan sprang iväg en aning....

blev jäkligt irriterad när jag precis kommit till EF i morse. det fööörstq jag blev frågad var ifall det fanns någon mjölk i kylen. blev som sagt jäkligt irriterad o svarade att det visste jag faktiskt inte, det är liksom inte det första jag gör när jag kommer att kolla kylen om det finns mjölk o att det inte tillhör mina huvudsakliga, mest viktiga arbetsuppgifter att hålla reda på mjölkstatusen. personen blev tyst och kom efter en stund o ville ha pengar ur mjölkkassan så slapp jag handla... man tackar^^

men sen fick jag höra från flera stycken "åh du är tillbaka!" o "hur är det med dig? har du varit sjuk?" bara för att jag var borta igår förmiddag ;P men det är ju alltid kul att vara lite saknad :)
blev en sväng hem för lunch o promenad med beckan. Johnny var skitsur för att han inte fick komma ut när jag åt, men han dyker bara ner i maten och det uppskattas inte! det räcker att han luktar makrill^^

blev en snabblunch o kl 14 va jag i djuraffären för eftermiddagsjobb. gick bra o jag kom hem i tid,. gick en lång rask runda med becks o sen stack jag till stallet!
hade Hella o hon som hade tabu hade problem att tränsa för tabu bara drog upp huvudet o gick iväg! när 2 pers inte lyckats få på tränset fick jag hjälp att hålla hella så att jag kunde testa tränsa... o det gick ganska smidigt :) som sagt, vill gärna tro att alla djur älskar mig ;) hehe.

ridlektionen gick bra o sen har jag som sagt snackat massa skit med petra!

en BRA tisdag med andra ord :)

RSS 2.0